Dagmara dla ciebie ogrooooooooooomny kubek soku z buraków(zakwas buraczany jest pyszny!!!) Agnieś gratulacje awansiku
a my dziś z moja Hanulką stawiamy bo do planowego rozwiązania zostało 50 dni ,ale mamy umowę cichą że po 30 może wychodzić-wcześniej nie!!!aaa no i jeszcze pijemy soczek za to żeby odwróciła sie główką w dół bo chce rodzić w wannie,byłam oglądać wczoraj porodówkę i jest super!!!w życiu się czegoś takiego nie spodziewałam,ogromne pozytywne wrażenie
Ostatnio zmieniony 15 sie 2007, 11:43 przez Lalka, łącznie zmieniany 1 raz.
lalka dziękuję za soczek:)
powiedz proszę gdzie będziesz rodzić??
u nas chyba nie ma możliwości porodu w wodzie .
I stawiam spóżniony torcik wczoraj mineło 31 tyg,ale przez te badania zupełnie zapomniałam.
dagmara ja rodze w Katowicach w szpitalu im.Leszczyńskiego,ale na razie opcja cc..ale jestem taka zachwycona porodówką że bardzo bym chciała rodzić sn wiem że w tychach tez jest mozliwośc porodu w wodzie.
Gratulacje 31tc
Lalka katowice to niedaleko mnie,ja jestem z sosnowca,a to jest panstwowy szpital czy prywatny??i masz z twgo szpitala lekarza prowadzącego??ja do tej pory myślałam o dąbrowie ale coś ostatnio nie za pozytywne opinie słyszałam na ten szpital
hej Laseczki ooogromny tort bo juz jesteśmy z Hanusią w domku oczywiście Hanulka w brzuszku a ja w dwupaku mam nadal leżeć ale juz mnie korci zeby coś robić ,na szczęście mąż ma wolne więc mnie prawei przywiązał do łóżka