Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sie 2007, 15:30

sikorka a dlaczego wycięłaś ze zdjecia tą trzecią osobę, to zapewne twój meżulo, co??zdjetka super, twój Kacerek piękny kawaler rosnie..
Jakoś nie pomyślałam, żeby go zmieścić w obiektyw :-D poza tym był w samych slipkach :-D jeszcze by mnie z forum wywalili za umieszczanie takich sexi zdjęć :-D

Oj faktycznie to nasze TT coś ostatnio do niczego, tylko nerwy nam szarpie. Wie któraś dlaczego tak się dzieje???

A ja mam w domu sajgon, czwarte pranie w pralce do wyjęcia, już góra prasowania, a jutro pakuję znów walizkę dla całej naszej czwórki, co prawda tylko na 4 dni, no ale coś zabrać trzeba, zwłaszcza Karolowi.
Lecę wieszać to pranko, no i oby tt działało to może jeszcze wieczorkiem zajrzę.

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

16 sie 2007, 15:37

:ico_zly: na TT

teraz to Iga nie śpi więc nie bardzo mam czas a jak miałam czas to nie działało :ico_zly:

Sikorka, ja nie wiem czemu ale mnie wkurza...

wpadne potem, jak się da... :ico_zly:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2007, 15:53

Glizdunia teraz to ja też bym zjadła cosik słodkiego :ico_haha_01:

Obejrzałam wczoraj okrutny filmik-o aborcji :ico_placzek: Jeszcze teraz mnie ciarki przechodzą...Jak patrzę na synka to nie mam pojęcia jak można zabić takie niewinne dzieciątko...

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sie 2007, 17:06

kamizela, widzę, że Twój Wiktorek tak jak Karol - mostki ćwiczy :-D w górę chcą się podnieść chłopaki, co tam będą się na brzuch przekręcać :ico_oczko:
Usiadłam trochę, muszę odpocząć po szalonym dzisiejszym dniu i po obiadku, na wymysły nie miałam dziś czasu więc schabowy dla chłopaków, dla mnie gotowane mięsko i suróweczka z jabłka i marchewki, a na deser kozie (ptasie) mleczko :-D

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

16 sie 2007, 17:13

Witam !!!
dotychczasowe Marcinka kupki byly zolte a teraz 2 jego kupka jest zielona tzn pocztek kupki okolo 2 do 3 cm jest zielona a potem zolta normalna.Karmie mlekiem NAN 1 wypija od 120 do 150 ml oprocz tego jest wszystko ok nie ma wysypki zadnej ani nic. Mysle zeby isc do lekarza ??

Awatar użytkownika
anza

16 sie 2007, 17:18

magda26, na wszelki wypadek możesz iść ale mnie kiedyś powiedziała położna jak moja miała taką zielonkawą, że czasami kupka się utlenia i zmienia kolor na taki - tylko że z drugiej strony czasami zielona może świadczyć o uczuleniu(?) może poczekaj dzień lub dwa i jak nic się nie zmieni to idź się upewnić do lekarza a może samo przejdzie...

[ Dodano: 2007-08-16, 17:20 ]
a moja z kolei od 4 dni wcale kupki nie robi :ico_szoking: :ico_olaboga:
ale wyczytałam że tak może być... :ico_noniewiem: karmię ją tylko piersią...

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2007, 17:26

Sikorka zdolnych mamy synków :ico_haha_01:

Anza-mi pediatra powiedział, że rzeczywiście u starszych niemowlaczków kupka nie musi być codziennie. Jak małą brzuszek nie boli to wszystko jest ok.

Kupiłam mojemu synkowi nowy smoczek (starego nie umie zassać)-okrągły, sylikonowy firmy Avent ale z tym też ma problem :ico_olaboga: Szkoda bo czasami jest taki marudny, a smoczek troszkę by go uspokoił.

Pogoda u nas dziś niemrawa-duchota na maksa i popadało troszkę więc od popołudnia siedzimy w domku.

Awatar użytkownika
anza

16 sie 2007, 17:35

kamizela, moja też nie chce smoczków chociaż tylko jeden rodzaj jej podawałam, ale ona nawet go w buzi nie chce trzymać tylko oblizuje :ico_puknij:
a tak to rękę pcha do buzi i palce sobie do gardła wpycha :ico_olaboga:
a czy Wam też się dzieciaczki tak krztuszą? bo moja to albo śliną albo palce za głęboko włoży i potem krztusi się i tchu jej brakuje robi się czerwona i oczy na wierzchu :ico_olaboga: dopiero jak ją poklepię po plecach i na brzuch przewrócę to jej ta ślina wycieknie i przechodzi ale co się nadenerwuję to moje :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sie 2007, 17:37

kamizela, i znowu nasze maluchy podobne, ja też mam dwa smoczki i żaden nie pasuje, Karol tylko go żuje jak mu trzymam :-D

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2007, 18:17

Obrazek

Ja znowu wpadłam na chwilę między przepakowaniem a praniem ... :ico_oczko: :-D
Widzę, że u Was wszystko gra, więc spokojnie mogę odpoczywać dalej :-D

No i mam dowody na swoje wypoczęcie... autorstwa syna :ico_szoking: :ico_brawa_01: ostrość ustawił na kwiata :-D

Obrazek
Ostatnio zmieniony 16 sie 2007, 18:19 przez massumi, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”