dzięki dziewczyny...
wreszcie zrobiłam skrapka z moją przyjaciółką gołębicą... przyleciała do mnie na parapet i weszła do mieszkania, a że się nie bała i miała obrączki na nóżkach to wiedziałam, że pewnie została puszczona na loty i chce odpocząć albo zabłądziła... dałam jej jeść i pić... odpoczęła i odleciała.... a za godzinę była z powrotem
... mój sąsiad jest hodowcą gołębi pocztowych i jak ją złapałam to się okazało, że to gołębica z Niemiec i ktoś ją złapał i obciął jej skrzydła, żeby nie uciekła... ten sąsiad zabrał ją do siebie i wpuścił do swoich gołębi, żeby tam poczekała, aż jej te pióra na skrzydłach odrosną i wtedy będzie w stanie dolecieć do swojego domu...
czcionka: Better Off 1
[ Dodano: Czw 16 Sie, 2007 23:32 ]
a na dobranoc taki zachód słońca....
czcionka: Better Off 1
[ Dodano: Pią 17 Sie, 2007 11:01 ]
witam i na kawkę lub herbatkę zapraszam
[ Dodano: Pią 17 Sie, 2007 22:01 ]
woooow - co to? nikt cały dzień nie zawitał?
[ Dodano: Pią 17 Sie, 2007 22:48 ]
...zainspirowana reklamą telewizyjną szamponu Timotey (chyba) zrobiłam skrapka... a nawet dwa - czarny i biały... czcionka Better Off 1
[ Dodano: Sob 18 Sie, 2007 00:15 ]
...i jeszcze jeden skrapek zainspirowany telewizją - tym razem serialem TVN - Detektywi... do zrobienia papieru wykorzystałam brusha do photoshopa - niestety nie jestem w stanie zlokalizować autora... czcionka: MaszynaAEG
[ Dodano: Sob 18 Sie, 2007 00:26 ]sama się witam to i sama się pożegnam...
dobranoc...
[ Dodano: Sob 18 Sie, 2007 09:53 ]
dzień dobry
"świetnie" się gada ze sobą
ludziowie - gdzie jesteście?
smutno mi tu samej