i niestety nie stać mnie na opiekunkę. Na szczęście z Joasią zostaje mój mąż
  i niestety nie stać mnie na opiekunkę. Na szczęście z Joasią zostaje mój mąż  
 i na co mi to było??? no mogłabym iść do miasta, szukać...ale wówczas życie spędzałabym w pracy, zarabiała więcej, ale więcej wydawała, no i Hania byłaby z kimś obcym...tak i tak nonono!
  i na co mi to było??? no mogłabym iść do miasta, szukać...ale wówczas życie spędzałabym w pracy, zarabiała więcej, ale więcej wydawała, no i Hania byłaby z kimś obcym...tak i tak nonono! dziadkowie jakoś nie bardzo - moja Mama może i chętna ale ja nie wiem czy chcę z nią zostawiać Igę a poza tym nie wiem czy da radę dojeżdzać codziennie z poza Łodzi
  dziadkowie jakoś nie bardzo - moja Mama może i chętna ale ja nie wiem czy chcę z nią zostawiać Igę a poza tym nie wiem czy da radę dojeżdzać codziennie z poza Łodzi   mój Tata nie wiem czy będzie chciał a reodzice R pracują..................
 mój Tata nie wiem czy będzie chciał a reodzice R pracują..................  
 wiec wychowawczy odpada. Postanowilismy z mezem,ze ide na kuroniowke ( za nedzne 380 zl ) Przez rok czasu posiedze z maluszkiem w domu a maz bedzie pracowal. Troche mi ciezko - bo ja zawsze pracoholikiem bylam i teraz przez 4 m-ce zmieniania pieluszek,prania,gotowania ,sprzatania i spacerkow zrobilabym cos innego ale z drugiej strony nie musze synka zostawiac w zlobku czy z kims obcym
 wiec wychowawczy odpada. Postanowilismy z mezem,ze ide na kuroniowke ( za nedzne 380 zl ) Przez rok czasu posiedze z maluszkiem w domu a maz bedzie pracowal. Troche mi ciezko - bo ja zawsze pracoholikiem bylam i teraz przez 4 m-ce zmieniania pieluszek,prania,gotowania ,sprzatania i spacerkow zrobilabym cos innego ale z drugiej strony nie musze synka zostawiac w zlobku czy z kims obcym   Bede obecna we wszystkich waznych wydarzeniach jego zycia
 Bede obecna we wszystkich waznych wydarzeniach jego zycia   

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość