Izunia, ja mojego mogę nie widzieć kilka miesiecy ale mam nadzieję że damy radę,może uda mu się przylecieć czasami ale to znowu są koszta choć nie zawsze ogromne to jednak z budżetu ubywa,zobaczymy jak sobie dam radę,jak będzie źle to przyjedzie ale ja twarda babka jestem

to raczej sobie poradzę.
Właśnie dziś Zuzia mi się rozchorowała,obudziłą się z 39 gorączki,ból brzucha i głowy,teraz ją już bolą żebra i w klatce piersiowej,pamiętacie?ostatnio miała wodę w opłucnej ale teraz ani nie kaszle ani nic

nie mam pojęcia skąd to się bierze,nasi lekarze nie potrafią porobić badań wszystkich,pokierować gdzie trzeba wszystko mają w nonono,zrobili jej wtedy prześwietlenie i dali zajebiście silne antybiotyki wiec przeszło ale pojawia się znowu,chyba powinno ich zastanowić jaka jest tego przyczyna a nie tylko antybiotyki wciskać

Chyba nas dziś szpital czeka bo po zbiciu gorączki teraz znowu rośnie a lekarza dziś nie ma.ale mam mętlik w głowie
[ Dodano: 2007-08-14, 12:46 ]
Izunia, a w Norwegi to ja bym bardzo chciała mieszkać i jest taka firma co tam werbuje do pracy,już mieliśmy z niej kożystać jak M dostał bilet do Irlandii,zobaczymy,może kiedyś...
[ Dodano: 2007-08-14, 22:16 ]
Jestem po wizycie jeśli tak to mozna nazwać,tu to opisałam,
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... 713#230713
nie mam sił znowu opowiadać to jeśli zechcecie to poczytajcie,mam dość już tych pieprzonych lekarzy...
[ Dodano: 2007-08-16, 09:49 ]
dziś dodam tyle
To nie grypa jelitowa bo po 2 kupki zrobiły i juz,podejżewam że zuzia tak zrobiła bo nic wtedy nie jadła tylko piła i chyba się tak oczyściła.Porobiły jej się afty w buzi,na ustach,na gardle,nie może jeść,boli ją strasznie.W nocy z krzykiem się budziła bo ją boli brzuch.Wczoraj nadal gorączkowała,dałam z przedwczoraj na wczoraj w nocy jej ten antybiotyk ,daję leki przeciwgorączkowe,lakcid i nystatynę,buzię smaruję aphtinem ale to za słabe na takie ropne afty.Nie wiem co mam robić,dawka tego antybiotyku jest taka jak zalecają dzieciom od 0 do 12 miesięcy Pilnuję tylko zeby dużo piła bo przy gorączce może się odwodnić,jeść nie chce przez to gardło.Jestem bezsilna.
Co tu takie pustki ??
[ Dodano: 2007-08-17, 10:19 ]
no i znowu ja.... gdzie wy się podziewacie???

odstraszyłam Was czy co?
Ale już jest lepiej,Zuzia dziś zaczęła jeść,no walczy ze śniadankiem ale już może przełykać.Gabi gorączka przeszła bo podaję jej paracetamol w czopkach.Teraz tylko Zuza musi nadrobić jedzonka i płynów bo jest przeźroczysta.
Będzie dobrze