maryla, co się tak wściekasz? ktoś ci podpadł?
myślałam, ze juz masz to podanie a w necie nie znalazłaś jakiegoś gotowaca? ja nie jestem dobra w te klocki, raczej nie pomoge
kaasiaa79 pisze:chyba tylko marchewke jadłaś i non stop sex
na marchewkę nie mogę patrzseć, wole surowe pieczarki i pestki dyni albo słonecznika, a co do sexu.... hmmm jakby ci to...... no niby dobrze jest, ale wtedy niezbyt chętnie pozwalałam na igraszki w świetle dnia co mój ślubny uwielbia i nie miał raczej szans na swoją ulubioną pozycję - leżenie bykiem!!!
matula1 pisze:nie miał raczej szans na swoją ulubioną pozycję - leżenie bykiem!!!
jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak leży byk ale jak juz wysle mózgownice to coś mi sie zdaje, że na zrzucenie zbędnych kilogramów ta pozycja jest w sam raz
Marylka, kochana, gdybym, tylko pamiętała jak się pisze takie cudeńka to nabazgrałabym ci kilka wersji, ale ostatnio pisałam podanie o pracę w... 1998 roku jak sama szłam do prfacy, teraz jestem po raz drugi na wychowawczym i trochę do tyłu jestem ze wszystkimi typami pism urzędowych poza wnioskiem o zasiłek rodzinny
matula1, chyba właśnie marylak ma z tym pismem problem ja sie specjalizuje w podaniach o prace, jeszcze mi nikt umowy nie przedłużył, więc chyba dobra w tym nie jestem
kaasiaa za wysilenie mózgownicy zgadzałoby się, tylko wiesz, trochę za bardzo mi się wszystko trzęsło i miałam wrażenie że niektóre części ciała mogą mi klapnąć o sufit i nie odkleić się - ale bym wyglądała, niczym na szelkach
matula1, w takim razie dla ceibie za podskoki na byku ja to jestem leniwa i sie nie wczuwam, więc nawet gdybym ważyła ze 100 kilosów nic by mi do góry nie podskoczyło
że ci sie tak chce figlować...jestem pod wrażeniem
Matula super wyglądasz szkoda tylko że tyle trzeba czekać na zdjęcia Twoje weselne
maryla, mogę Ci pomóc z napisaniem ale więcej szczegółów potrzebowałabym. No bo z tego co pisałaś to chodzi Ci o kasę i ten cały etat.
Na Twoim miejscu nawiązałabym do tego iż jesteś w trakcie studiów zaocznym o takim i takim kierunku (nie pamiętam dokladnie ;) gdzie wykształcenie pozwoli
Ci lepiej wykonywać ten zawód dlatego też prosisz o pracę na tym samym stanowisku na pełny etat by móc rozwijać po przez pracę która sprawia Ci dużo satysfakcji.
Albo coś w tym stylu. Może jeszcze warto dodać że jesteś dyspozycyjna ale to chyba nie koniecznie.
A my dziś pierwszy raz na basen z malutką idziemy :)
maryla, mam nadzieje, ze juz ci przeszlo i "ta osoba" juz cie nie wścieka
Ulcia, dobrze, ze weszcie ktos pomoze maryli z tym podaniem
a jak bylo na basenie? wklejaj foty w bikini
[ Dodano: 2007-08-19, 22:34 ] maryla, mam nadzieje, ze juz ci przeszlo i "ta osoba" juz cie nie wścieka
Ulcia, dobrze, ze weszcie ktos pomoze maryli z tym podaniem
a jak bylo na basenie? wklejaj foty w bikini