witam
u nas też nocka spokojnie - jedna pobudka coś koło 4 i spanie do 6 a pozniej od 7.30 do 9
[glow=olive][shadow=yellow]Przystojniaczki nasze - wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 11 miesiąca, buziaczki dla Was, rośnijcie zdrowo Oskarku i Davidku [/shadow][/glow] :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

:ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
Kasiu i bardzo dobrze że się zdecydowałaś na tą szkołę - powodzenia w takim razie.
U nas jakoś tych komarów nie ma może dlatego że trzecie piętro i nie chce im się tak wysoko lecieć
a ja właśnie zdałam sobie sprawę że do końca sierpnia musze napisać ten ostatni rozdział pracy a wszyscy oczekują bym robiła coś innego - nie rozumieją że nie mam czasu
i jeszcze na dodatek pokłóciłam się z mężem - czasami mam wrażenie że nie pasujemy do siebie wogóle inne priorytety w życiu, pragnienia, oczekiwania od drugiej osoby a poszło o to że on wybrał się z kolegami na piwo

właśnie wtedy kiedy ja tracę grunt pod nogami przez tą pracę - nie wiem w co mam ręce włożyć i nie rozumie że nie daję rady pilnowac Oliwki bawić się z nią i przy okazji pisać cos mądrego - zapowiada się cichy weekned
mam zszarpane nerwy i najchętniej położyłabym się spać i przespała cały dzień a wiem że jak tak zrobię to miną mi kolejne chwile by pisac w samotności bo mąż poszedł z Oliwką na spacer