hej kobietki a my znow u tesciowki weekend spedzilismy, teraz juz sie upewnilismy bardziej ze chcemy kupic jej farme, tylko babcia ktora jest w sumie wlascicielka nie bardzo chce sie jeszcze zgodzic, mowi ze dopiero jak umrze, no ale ona moze zyc jeszcze ze 20 lat a my domciu potrzebujemy teraz, no zobaczymy moze uda nam sie ja przekonac, bo w sumie zdecydowalismy ze nie musialaby sie nigdzie przeprowadzac moglaby tam mieszkac do konca i A. mama tez, a mysmy by tylko przeremontowali pomieszczenie na maszyny i tyle. mam nadzieje ze uda nam sie ja namowic!
no i znow bylismy w parku rozrywki, wkleje pozniej zdjatka a nawet mam jeden filmik ale to juz jak znajde czas
kminek, fajny jest ten gryzaczek Julcia ma taki podobny tylko w ksztalcie raczki, ale ona tez ma czasem smieszne pozycje i rodzaje zasypiania ale jeszcze mi z gryzaczkiem czy zabawka nie zasnela hihihihi
Iza ty nie wygladasz absolutnie na puszysta! nawet jak na blogu masz zdjatka to wygladasz na niewiecej jak 65! a tyle to i ja warzylam jeszcze 4 miesiaczki temu