Dziewczyny witajcie wieczorowa pora!
Nie pisalam ostatnio, bo maly goraczkowal po tej szczepionce i byl marudny, wiec nie bylo czasu-ale Wy to znacie jak to jest
Widze temat wozkow poruszony-moj Antek tez nogi wystawia poza gondole, ale nie chce go na razie przenosic do spacerowki, bo mysle malutki jeszcze no i sie miesci.Pewnie tez niedlugo , bo widze za glowka ma tylko pare centymetrow miejsca.Na razie nie kupujemy innego wozka bo jak wyrosnie z gondoli to bede probowac jezdzic tym wozkiem w wersji spacerowej.Wielki minus, ze ten holerny wozek ciezki, ale na szczescioe mam tylko pare schodkow do pokonania no i zawsze moge traktowac ten wysilek jak darmowy fitnes
Mordeczko-trzy tygodnie bez Ciebie to brzmi strasznie!!!!

Ale jak wiaze sie to z lepszymi warunkami dla WAS to postaramy sie wytrwac i cierpliwie czekac
Kasik-jak wozek?Wierze, ze wscieka, jak wozek drogi i sie psuje-z reszta obojetnie jaka cena to te pare miesiecy powinien funkcjonowac jak nalezy i koniec.
Syla-ja tez bede z maluszkiem w domu i nawet nie ciagnie mnie do pracy.Ciesze sie, ze moge byc z nim w domku.Bardzo fajnie Ci z tymi rozjasnionymi wlosami.
Kolka-to jednak byl rzeznik z tego lekarza

Wspolczuje.Ja po CC jak buchla mi krew z rany(pierwszy raz bylam szyta, wiec brak doswiadczenia) to bylam pewna, ze mnie zle zszyli i mam otwarty brzuch
Teraz wiem, ze to naturalne, krew musi jakos wyjsc...ale wtedy mnie zmrozilo
musze leciec-Antos wzywa
Gabrysia, -no ja niestety sie mieszcze w moich rzeczach bo juz przed ciaza sobie pofolgowalam i sporo wazylam

Gratuluje decyzji i zycze szybkich rezultatow, choc jak pamietam Wasze zdjecia z chrzcin to zgrabna babka jestes , wiec za duzo do zrzucenia raczej nie masz..
IM-jedyna rada to tansza opiekunka, albo pogadaj z mama, ze np mama 2 razy w tygodniu a jakas opiekunka trzy-moze wtedy bedzie sie oplacalo bardziej.WSPOLCZUJE SYTUACJI:nAPRAWDE; ALE WIERZE; ZE ZNAJDZIECIE NAJLEPSZE wYJSCIE Z SYTUACJI
Jogobella-gratuluje i ciesze sie, ze dostalas ulubiona klase.Na zdjeciach wygladasz super, wiec pewnie czarujesz z tymi kilogramami-a nawet jak cos tam jest to prowadzac aerobik pewnie szybko sie pozbedziesz niechcianego bagazu.