ja przytyłam tylko 6,5kg......a ważyłam się kilka dni temu...i spadło mi juz prawie 8-9kg.
.....ale strasznie mnie ciągnie do ciasteczek.....i nie wiem jak to będzie.....
Violu jak ma byc?? Bedzie dobrze!!! Nawet jak ciagnie do ciasteczek, to i tak mozesz stwierdzic ze jestes, 1.5- 2 kilogramy na minusie i mozesz smialo przytyc
No dziewczynki, mam +10
Niby nie tak dużo jak na 7 miesiąc. Ale straszna różnica, skok ogromny. DO piątego nic, w piątym 1kg, w szóstym 4 kg, a teraz w siódmym 5! Gin kazała przejść na dietę bezsolną i jkąć korela czy jak mu tam i ograniczyć picie
ja na razie +11,6. Przez trzy tygodnie przytyłam 1,6kg. Ale pocieszam się, bo w pierwszej ciąży w tym czasie przytyłam 13kg. W sumie przytyłam wtedy 21kg Ale szybko schudłam i ważyłam potem nawet mniej.
No to ja tez się pochwale swoimi kiloskami!!Zaczęłam tyć od 4 miesiąca i tyłam po dwa kilo co miesiąc,ale od 23 tygodnia już kilogram w tydzień !!potem nagle w 8 miesiącu trzy tygodnie nic nie przytyłam i teraz znów spowrotem zaczęłam kilogram w tydzień.W sumie mam już 16 na plusie i pewnie do końca jeszcze ze dwa albo trzy dojdą !! A myślałam że nie przekroczę 16 kg.Mam nadzieje że to szybko spadnie po porodzie!