Żona to są pierwsze ruchy dzidziusia takie bulgotanie Ja miałam w 15tc, a w 17 poczułam pierwsze kopniaczki, fantastyczne uczucie Więc gratuluję bulgotania
zona, gratluje "bulgotania" !!!! Ja pierwsze ruchy poczulam w 18tc, ale dopiero w 20 sie zorientowalam ze to TO A pierwszy kopniaczek w 22tc. W sumie najbardziej za tymi kopniaczkami tesknie... Za brzuszkiem nie bardzo
W sumie najbardziej za tymi kopniaczkami tesknie... Za brzuszkiem nie bardzo
hehe ulzyło mi bo z opowiesci dziewczyn z TT wywnioskowałam,ze kopniaki rówqna się głównie problem ze snem i odpoczynkiem, a tu widze,ze jednak mozna sie tym cieszyc:)ja juz sie nie moge doczekać
A ja juz nie pamietam jak to bylo z brzuszkiem i nawet zastanawialam sie ostatnio czy ten porod naprawde tak bolal bo jak pomysle to tez nie umie sobie przypomniec a przeciez w 21 godzinie poprosilamo znieczulenie wiec chyba bolalo Matka natura cudownie wymazuje z pamieci to co pamietac nie potrzeba.
pokazałabyś w końcu ten swój:)taka jestem ciekawa. A czujesz ruchy?
Mamy zepsuty aparat i teraz musze kogoś poprosić zeby przyszedł i zrobił mi sesję
A co do ruchów to już czuję delikatne ruchy. Wczoraj wieczorem położyłam rękę na brzuchu i bardzo wyraźnie poczułam puknięcie. Dzidzia zaczyna się rozkręcać A te bulgotanie to czułam juz na przełomie 15, 16 tc tak więc na pewno to są juz u Ciebie pierwsze ruchy
żona, gratuluję bulgotania. ja w pierwszej ciąży też miałam takie uczucie i też nie wiedziałam czy to to. teraz to było inaczej. trudno mi to opisać, ale ja po prostu przeczuwałam, że maluszek zacznie kopać i za kilka dni wyraźnie poczułam kopniaczki, to było w 16 t.c.
Frydza Twoja córeczka zabiera dech w piersiach Top musi być cudowne tak sobie patrzeć jak Twoje dziecko odkrywa świat, nareszcie mieć je na zewnątrz, przytulić..ehy rozmazyłam się