Gabrysiu ja się przyłaczam do kawusi!!!!!!!!!!!!!!!! W końcu nasze dzieci mają się ku sobie!!!!!!!!!!
Trochę mnie nie było, bo miałam problem z internetem, cos mi blokowało wejście, najpierw myślałam że mi wyłączyli, bo po terminie płaciłam, ale się potem okazało, że to znowu przez antywirus, juz tak mieliśmy!!!!! Ale jest znowu OK!
Kurcze nie pamiętam co pisałyście!!!!!!!!!!!
Gabrysiu gratuluje biegania, mnie za chiny nikt mnie by nie wyciągnął rano na bieganie, podziwiam!!!!!!!!!!!! A tak wogóle jak moja synowa???????? Bo
Oskarek się dopytuje!!!!!!!!
Katrin zmartwiłaś mnie z tym serduszkiem, dobrze że wszystko wyszło dobrze!!!!!!
Fajnie, że możecie z mężęm razem robić urodziny!!!!!!!!!!!!
Agi szkoda że nie masz za bardzo koleżanek, ale u mnie też coś wszystkie wyniotło, ale cóż płakać nie będę, trudno, mam w końcu WAS
Mały garnie się do siadania strasznie, tylko nie chcę mu ciąglę na to pozwalać, bo jeszcze jst za mały, no ale jak kładę na leżąco to krzyk niemiłosierny!!!!!!!
Je już mleko tylko 4 razy dziennie, 2x150 i 2x180- oczywiście zagęszczane kaszką bo samego to wogóle już niechcę!!!!!!! A około 1-2 dostaje obiadek albo zupkę no i codziennie soczek!!!!!!!!! Kurcze fajny się robi wogóle to te nasze dzieciaczki już takie duże!!!!!!!!!
Chyba
Syla pisała, że nawet się nie obejrzymy a pół roczku skończą!!!!!!
My jutro idziemy do poradni z małym zobaczymy co powiedzą w związku z tą rzekomą anemią! A wczorak pobierali mu krewkę, Boże jak ja tego nienawidzę!!!!!!!
Pisaliście o wóżkach, ja na razie jestem ze swojego zadowolona, a kosztował tylko 400 zł, a lżejszą spacerókę planujemy na wiosnę!!!!
Teraz się przymierzam do kupna krzesełka do kamienia, u nas w sklepie chodzą po 300 stówki, a w allegro można wyrwać za 200!!!!!!!!
Miłego dzionka życzę i całuski dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!