Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 sie 2007, 20:39

Jeju nie wiem kiedy przeczytam te zaległe dni, bo Wy juz tyle dziś napisałyście :-D

A ja wpadłam się pochwalić, mój Karol dziś był na szczepieniu, trochę pomarudził przed snem, ale w końcu usnął, ale nie o tym miało być...... Karol waży 7.050 i mierzy 68 cm, chociaz z tą miarą to nie wiem, bo pielęgniarka go mierzyła a on się tak wiercił mi na rękach.

A u teściowej jak to u teściowej, trochę ciotek się przewinęło, trochę zamieszania, ale ja odsapnęłam, nie musiałam gotować :-D Mieliśmy czas na spacery. Zdjęć oczywiście nie będzie, bo jak to ja gapa wzięłam aparat bez akumulatorów :-D Pakowałam się wogóle świetnie, starsze dziecko ma w domu 20 par majtek (kupiłam mu tyle żeby miał na kolonie) i nie spakowałam ani jednej, a mężowi zamiast nowych spodni zabrałam robocze poplamione. :-D

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

22 sie 2007, 20:40

a rodza sie inne rodzą ......... heheh :ico_oczko:
witam wieczorkową porą ....... troche mnie nie było i juz 4 strony......... ufff ....
My bylismy dzis u mojego B czyli tatusia ..... oj ciezko tak na odległosc ciezko ....... chciałoby sie cos powiedziec, przytulic ....... hmm :ico_placzek: :ico_placzek:
ale dobrze ,ze Filipowi to pomaga .....

poganialismy troche po miescie i do domku bo cos burzowo było ....... ale sie uspokoilo ........ zaraz padne na twarz ......... cosik zmeczona jestem ......

Sikorko witamy witamy :ico_oczko: :ico_oczko:

no i bardzo prosze o krew http://s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53994
no i o drzewko http://kulka.act4trees.com/

nno i i dla dzieciaczkow www.pajacyk.pl

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2007, 21:32

Sikorka ty to jestes żona.. :ico_oczko: i jak chłop przeżył bez spodni??

kulka przykro na pewno Filipkowi i tobie tak na odległosć iec meża i tatusia :ico_noniewiem:
jedna chwila umi zmeinic całe zycie :ico_olaboga:

albo znowu wszytskie sie "wysypią" na noc, albo juz zadna dzis nie zajrzy, wiec zycze spokojnej nocki wam i sobie . Ciekawe czy Milunia sie obudzi w nocy, dzis była taka padnieta przed kąpaniem, ze jak ja okapałam to nawet nie dopiła mleczka - padła jak kawka...moze ja głodzik obudzic...lepiej zeby nie...

dobranoc :516:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2007, 22:00

ja tez mowie dobranoc

na pozegnanie dnia KUlka masz odemnie 5.14 litra krwi, pajacyk też "nakarmiony", ale o co chodzi z tym drzewkiem???

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

22 sie 2007, 22:19

z drzewkiem .......... no o to zze w momencie uzyskania przez ta fundacje miliona klikniec dostaną 10 tys euro na lasy w amozonii ...... :0

no nie mowcie ,ze wszyscy spia ........

lady no czasami tak jest ze kilka chwil i zycie wygląda zupełnie inaaczej ........ ale dwa lata za czyjes zeycie to i tak mało ......... moze i za mało ...... no ale w koncu nie chciał tego ........

[ Dodano: 2007-08-22, 22:46 ]
nie to nie ... hehe . dobranoc........

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

22 sie 2007, 22:48

No ja tak z opóźnieniem Gosia i zbora laseczki z Was niezłe i faktycznie jakieś wspólne spotkanko by sie przydało. Maluchy śliczne i do tatusiów podobne... jak nic. :ico_oczko:

Lady no sorki, ale cos mi świtało że na "R", hehe, no ale te 50 km to znowu nie taka odległosc aby nie móc się spotkać, i chyba mukaa też z okolic, ale nie wiem dokładnie skąd. W sumie na taki seans do tego Multikina mogłabym się wybrać, chodzi o Zabrze, nie??

Sikorko witaj, witaj...

Dobra, lecę. Dzisiaj Kinia poszła wyjątkowo wcześnie spać bo o 21:30, więc moge jeszcze cos ogarnąc w domu.
To dobrej nocki :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

22 sie 2007, 22:51

a mnie gardło boli wrrrrrrrrrr

spadam na mleko z miodem papa

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 sie 2007, 22:52

Ja jeszcze nie śpię :-D Grzeję właśnie gary z wodą do mycia, jak co roku remontują, czy konserwują nam kotłownie i nie ma ciepłej wody do 30 sierpnia.
Wieczór przegadałam z siostrą, bo jest na urlopie u mamy więc znów nie poczytałam co tam u Was się przez te cztery dni działo :-D

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

22 sie 2007, 23:08

Sikorka u nas też nie ma ciepłej wody, załama, na dworze upał, a tu trzeba grzać wodę w garach i w misce sie jakoś myć. Ale my mamy lepiej, już w piątek popłynie cieplutka woda :ico_oczko: :ico_oczko:

Dobra to do jutra :-)

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

23 sie 2007, 01:00

taaaaaaaaaaak
znowu mam tyły :ico_olaboga:
więc tylko pozdrawiam nocnych marków i całą resztę :-D

a oto moja mała kruszynka, która zajęła już cały wózek......
Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”