tak jak mowiłam 11 kwietnia ale dokładniejszy termin bedzie po usg boze dziewczyny jakmi sie chce spac normalnie niedowiary trzymamy kciuki za casting lidzi do w11
sluchajcie casting chyba ok ale wiecie...tam bylo po 50 osob na kazda godzine... wiec szanse mam raczej marniutkie.maja dac znac do konca tygodnia
rola taka sobie praktykantka psychologi w szkole,wybuchla jakas afera i ja donosze na policje ze w szkole jest szajka malolatow zbierajacych haracz wsrod dzieci
[ Dodano: 2007-08-23, 08:13 ] dzis swieto naszej edytki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wszystkiego dobrego duzo milosci i radosci zebys zawsze byla radosna i szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
grzecznego matiego,krzyska i corusi
1000000000000000000000000000000000 lat[/red]
Jak składam naszej edithnajlepsze zyczenia :ico_buziaczki_big:
lidzia super fotki z wesela,my w tą sobotę jedziemy na wesele na Śląsk
Ja wracam pomału do rzeczywistości,a tak było pięknie na wczasach,to parę fotek:
To fotki:
Na pożyczonym motorku:
Przed winiarnią w Bogacs:
Baseny w Mezokovesd i Bogacs:
Kolejne fotki już z Hajduszoboszlo; na lotnisku:
Wariacje z tatą
I znowu baseny:
A tak nam Iza usnęła na rowerku:
Przespała tak ponad godzinę:
witam, ja na chwile bo mi smutno znow byla karetka znow wzieli dziadka,ponoc kolejny zawal.ale szedl sam. kobita z karetki byla w szoku ze chlop po zawale i wypisali go 9 dni po nim ze szpitala. do tego babcia ma szybko jechac do szpitala a niema jej kto zawiesc a busami jedzie sie pol dnia, piotr jezdzi.
ech!!!!!!!!!!!!!!!!