Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sie 2007, 12:35

Witajcie.. U mnie nic nowego,mala spi to ja klkam.Wlasnie zrobilam porzadek ze zdjeciami Nicole.. O rety ile tego bylo.. :ico_oczko: No ale fotki sa juz w albumach i jest ok,moje drugie malenstwo musi miec tyle samo zdjec hehe to bede tylko chodzic z aparatem i zdjecia robic :-D le to w swoim czasie :ico_oczko: A tak pozatym to jakas leniwa jestem i zaraz wyprubuje nasza nowa drukarke i wydrukuje troche zdjec nie za duzo bo ostatnio lubie przesadzac z tymi zdjeciami :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Pozniej skosze trawe na gorze bo jakos nie daje mi spokoju :ico_wstydzioch: Ale to jak sie mala obudzi i jak cos zje.Ok to zmykam narazie paa

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

23 sie 2007, 13:13

Helołka dziewczynki
My dzisiaj byliśmy znów w przedszkolu, antoś pobawił się z dziećmi i wcale nie chciał stamtąd iść, ale kochany mimo wszystko tak sie zmęczył że padł...no i na ważenie ne poszliśmy ale może jeszcze zdązymy jak się obudzi :ico_oczko:
Kristi, uważaj na siebie :ico_nienie:

Całuski dla wszystkich roczniaków i ich mam.

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

23 sie 2007, 16:04

witam
Ja dzisiaj byłam z Adą u lekarza bo zagorączkowała ponad 38 i ma katarek ale okazało się że gorączka to od ząbków a katarek to nic takiego :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: na szczęście :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_haha_01:
Ja niedługo ide na nocke do pracy znowu sie zaczeło :-/

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

23 sie 2007, 16:07

justyna25, dobrze że z Adusią wszystko dobrze...a powiedz rozbiłaś Jej te badania na serduszko...?
Bo kiedyś pisałaś że jakaś lekarka Wam zleciła....?
Ja niedługo ide na nocke do pracy znowu sie zaczeło :-/
Oj mamciu pracująca...3-maj się :one:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

23 sie 2007, 16:10

Maggie nie nie robiłam bo byłam ponownie u lekarza i szmery nie byly już słyszalne wieć doktorka postanowiła się wstrzymać z dalszymi badaniami :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sie 2007, 18:26

No i jestem i ja..
Moje dziecko kochane spijusia a ja mam czas dla siebie dla was.. :ico_oczko: :ico_brawa_01: Skosilam juz trawe ale nie bylo tak najgorzej dalam rade a teraz relaksik

Maggie dziekuje za troske to mile wiem ze musze na siebie uwazac i nie przemeczac sie ..ale jak widze taka dlugasna trawe to nie umiem nie skosic :ico_wstydzioch:

Justyna dobrze ze z Ada wszystko ok,tak to jest przy zabkach ze czasami jest goraczka

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

23 sie 2007, 18:40

Kristi, och Ty nasza pracusio :ico_oczko:
a mój synek już właśnie wkracza do akcji, więc sobie popisałam :-D :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

23 sie 2007, 22:26

witajcie baboski
ja sie melduje..juz jestem..tydzien nad morem minął za szybko niesety
jutro musze was koniecznie przeczytac
a teraz dobranoc i buziaczki dla maluszków
pa

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

24 sie 2007, 10:27

witam witam :ico_haha_01: :-D
A co tu tak pusto ??

U nas rano była straszna burza i lało okropnie dobrą godzine akurat wracałam z pracy :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2007, 12:24

Dzien dobry ja tez sie melduje..
Malutka sobie spijusia w swoim wozku jakos lubi w nim zasypiac ostatnio a ja juz wydrukowalam zdjecia dla mojej kochanej babci i siostry i tylko musze dzisiaj im wyslac napewno sie uciesza :ico_brawa_01: :ico_oczko: Pozatym to ja mam takie mysli jak to bedzie jak bede miala druga dzidzie.. jak zaareaguje Nicole.. czy nie bedzie zazdrosna bede robic wszystko zeby sie nie poczula odrzucona bo wiem co to znaczy byc wyroznianym straszne uczucie czuc sie takim jakims nizszym.. zrobie wszystko zeby Nicolcia sie nie czula tak nigdy.. No ale nie bedzie az tak zle.. moja babcia mi powiedziala dzisiaj ze ja tak zawsze sie martwie na zapas a pozniej te teraz moje problemy okaza sie zystymi blahostkami bo sobie poradze ze wszystkim tak powiedziala oh kochana mam babcie potrzebuje ja tak jak mame bo ona jest dla mnie bardziej mama niz babcia :ico_oczko: I co najwazniejsze moja babcia przyjedzie gdzies w polowie lutego i bedzie ze mna az do porodu i po porodzie tez zostanie troche ciesze sie bo bede ja potrzebowac :ico_brawa_01: Ale to dopiero jak tak daleko bedzie

Iza fajnie ze wrocilas i ze jestes ja tez jestem juz po urlopie :ico_oczko:

Justyna to pogode mieliscie nie za ciekawa a ja nie moge narzekac u nas piekny upal ma dzisiaj byc do 30 stopni juz mi goraco jest :ico_oczko:

Ok to ja ide powiesic pranie a za niedlugo moj mezus wroci z pracki ok to milego dnia i buziaczki paa

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”