dziendoberek!!!!
Aga dzieki. badania wyszly super. zadnej anemii nie mam i jedyne co jest nie tak to w moczu mam troche bakterii ale to juz sie za mna ciagnie od pewnego czasu wiec pewnie bede zmuszona dalej zazywac furagine. tak wiec bardzo sie ciesze ze wszystko jest ok
no a ja dzisiaj kupilam w koncu lozeczko a we wtorek jade po posciel do niego i jeszcze do tej hurtowni na komorowickiej o ktorej wspominala
asiula zeby dokupic brakujace rzeczy i juz bede miala wszystko
no a mam pytanko. jak sie odczuwa skurcze?? jakie to w ogole jest uczucie?? bo mnie cos kluje w dole brzucha od czasu do czasu i czasem jak zlapie to przez chwile trzyma ze kroku zrobic nie moge. ale nie wiem czy to jakis skurcz czy cos innego?? ja juz sobie tak czasem mysle ze gdybym sie zdecydowala rodzic naturalnie to nie bede wiedziala kiedy jechac do szpitala bo nie bede wiedziala czy dane skurcze to juz jest to czy nie
[ Dodano: 2007-08-24, 13:39 ]
aha! a jesli zdecyduje sie jednak na cc to ciesze sie ze w Eskulapie mezus bedzie mogl byc przy mnie. Tzn. nie bezposrednio obok ale bedzie za oszklona szyba wiec bede go widziala i to dla mnie jest bardzo duzo bo we dwoje to zawsze razniej
[ Dodano: 2007-08-24, 13:41 ]
Aga no i wielkie brawa dla Emilki za kolejny zabek