Hey! jaki wstyd! Tyle czasu nie mieć czasu! A Wy tez sie rozpisalyscie ze hey!
Ja ciągle jakaś taka nie do życia jestem - chyba przez pogodę - za ciepło dla mnie. Ręce i stopy spuchniete, a najgorsze ze twarz też - wyglądam jak potwór jak makijażu nie zrobie - po prostu koszmar.
Tak ogólnie to czasu nie mam, zajmuję sie trochę bratankiem i zwykła domową graciarnią
,
,
,
.
tak mi mija dzień za dniem.
30 w czwartek idę do gina i na usg, i w przeciwieństwie do Was będe od samych drzwi krzyczeć żeby mi nikt nie mówił co tam między nóżkami.
Czuję ze bedzie dziewczynka ale nie chce żeby mi lekarz mówił, będe cierpliwa i doczekam do porodu wtedy sie dowiem na pewno. A poza tym lubię niespodzianki
Jeśli chodzi o imiona to dla dziewczynki mam już wybrane nawet razem z drugim imieniem : Emilia Agata. A dla chłopca ciągle
. Może Piotruś może Daniel albo Krzysiu. Chyba któreś z tych ale nie wiem na 100%.
no to chyba tyle w sumioe co u mnie!
Aha jeśli chodzi o pecherz to tez mam kłopoty ciągle. Zazywam urosept ale sama sobie zmniejszylam dawke- nie chce tek truc malenstwa.
A poza tym bardzo dobrze pomaga jedzenie surowej natki pietruszki i picie soku z żurawin. Moja kumpela miała bardzo poważny problem z pęcherzem (łącznie z krwiomoczem) i wyleczyła to własnie sokiem z żurawin!!! Podobno rewelacja. Ja sama jeszcze nie spróbowałam bo póki co przeszlo po urosepcie!
Ok koncze. Idę poodpoczywać hi hi
Buziaczki dla wszystkich. Trzymajcie się zdrowo i cieplutko kochane!