Awatar użytkownika
żona
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

24 sie 2007, 19:29

karina22 pisze: oliwka ma sliczny dzieciecy zapach

no ma, ale własnie jest tłusta

karina22
Beze mnie to forum nie istnieje!

24 sie 2007, 21:11

żona, jest tłusta jest :-D dlatego lubie sie nią smarować zaraz po kapieli,bo lepiej sie wchłania :-)

Awatar użytkownika
Tagar
Mistrz pióra
Mistrz pióra

24 sie 2007, 22:15

to znaczy ze nie uzywacie zadnych balsamow do ciala? typu dove np? myslicie ze to az tak moze zaszkodzic?

Awatar użytkownika
coffe
maniakogadacz
maniakogadacz

25 sie 2007, 07:43

Tagar, ja z natury nie lubie uzywac balsamow do ciala, w wyjatkowych okazjach smaruje sie, jesli skora jest faktycznie bardzo sucha, ale mysle, ze to nie zaszkodzi dzidzi, przeciez w takim balsamie nie ma chyba jakichs szkodliwych substancji, tak mi sie wydaje.

Dziewczyny, ja mam ogromny problem z wlosami, strasznie mi wypadaja, nie dosc ze stanely w miejscu i nie rosna, to sa liche i brzydkie i do tego odrosty!!!! Wczesniej robilam sobie balejaz, ale teraz jak jestem w ciazy czekalam do konca 3 m-ca, zeby go zrobic, 3 m-c minal a ja sie zastanawiam, czy po prostu wlosow nie obciac na krotko, bo niedlugo ich nie bede miala, tak wypadaja, balejazu jeszcze tez nie zrobilam, bo sama nie wiem, czy w takiej sytuacji robic:(

Czy wy tez tak wstajecie wczesnie rano? ja najpierw nie moge usnac, a potem budze sie rano o 7:)a w nocy mam straszne sny, ale ponoc to naturalne u ciezarnych:)

Brzuch mam juz naprawde duzy, nie chce myslec, co bedzie dalej, wczoraj wieczorem wygldalam jak conajmniej w 7 m-cu :ico_szoking: w nic nie wchodze, ostaly mi sie juz tylko ciuchy ciazowe, trzeba sie wybrac na zakupy. To wszystko przez moje zamilowanie do fast foodow. Ja juz sama nie wiem, co jesc i ile, nie lubie gotowac i nie mam pomyslow na posilki. Powiedzcie, ile razy dziennie jecie i jak duzo i co??? ja bede mega wieloryb, jak tak dalej pojdzie :ico_szoking:

Kotka, jak twoje staranka, mocno zaciskam kciukasy :-)

karina22

25 sie 2007, 09:23

coffe, ja jem non stop a od poczatku ciązy utyłam tylko 30dg :ico_noniewiem:

Katka
Wodzu
Wodzu

25 sie 2007, 09:49

coffe pisze:Kotka, jak twoje staranka, mocno zaciskam kciukasy :-)

Chyba jestem :ico_ciezarowka:

karina22

25 sie 2007, 10:19

K@tk@, GRATULACJE :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
Tagar
Mistrz pióra
Mistrz pióra

25 sie 2007, 11:39

Kotka serio???????????????????????????? Serio serio serio???????????????????? robilas testy???????????????? szybko pisz nam tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurczaki - no to gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-08-25, 11:55 ]
DZiewczyny ja tez mam pytanie.
Dzisiaj sie troche zmartwilam... Chodzi o to, ze ja w ogole nie tyje, a wrecz ciagle chudne. Czasem jeszcze wymiotuje, ale zaczelam jesc normalnie. Jem czesto. Wciagam kilka bulek dziennie. Brzuszek mam strasznie maly, ale cos tam sie pojawilo. Moj maz twierdzi ze sciemniam z ta ciaza :) Ale dzisiaj znowu sie zwazylam i znowu spadla mi waga, pomimo jedzenia... Przeciez to jest koncowka 4 miesiaca, a ja nawet nie dogonilam mojej normalnej wagi :( Zaczelam jesc juz normalne posilki i wydawalo mi sie ze teraz rusze, a tu nic. Oczywiscie fajnie ze na razie wygladam super, ale zaczelam sie martwic, czy z dzidzia ok - bo przeciez powinnam rosnac prawda?
Do gina ide dopiero w polowie wrzesnia... Mam nadzieje, ze jest ok, ale czy tak moze byc zeby tak dlugo nie przybierac na wadze a nawet spadac?

Awatar użytkownika
coffe
maniakogadacz
maniakogadacz

25 sie 2007, 14:44

K@tk@, super, jestem naprawde szczesliwa razem z toba, choc nie chce jeszcze nic zapeszac, daj nam znac koniecznie, czy sa te dwie kreseczki na tescie, ja nadal trzymam kcuki:)

Tagar, wiele dziewczyn chudnie w ciazy do 5 m-ca, np. moja siostra schudla dobre 5 kg, ale za to w 7 m-cu nadrobila to z nawiazka :ico_haha_01: niczym sie nie przejmuj, dobrze, ze zaczelas normalnie jesc, wiec dostarczasz organizmowi tego, co potrzebne, widzisz, ja mam problem, bo nie lubie surowek, warzyw, owocow :ico_placzek: nie wiem, co gorsze, czy mniej jesc i nie przybierac jeszcze na wadze, czy nie jesc witaminek.
Karina22, ty tez masz dobrze, ze niewiele przytylas, moj brzuchol jest juz naprawde pokazny, a to 15 tydzien, wiec co bedzie dalej. Moj chlop juz do mnie wola "wieloryb" :ico_placzek: , a zawsze bylam szczupla. Przytylam 2 kg, ale brzuch rosnie jak na drozdzach, jak widze babeczki w ciazy, to te w 7 m-cu maja mniejszy niz ja :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-08-25, 14:46 ]
czasem sie zastanawiam, czy w brzuszku nie siedza u mnie dwa ludziki?:)

Katka
Wodzu
Wodzu

26 sie 2007, 12:40

Dziewczyny !!!
Jutro ide na bete, we wtorek mam nadzieje bedzie juz wynik.
Napisałam, ze chyba jestem w ciąży, bo owszem zrobiłam teścik, ale druga kreseczka wyszła bladziutka i prawie niewidoczna. Musze potwierdzic badaniem krwi.
mam mdłości i jestem senna :ico_haha_02:
We wtorek zgłosze sie do Was z wynikiem :ico_haha_02:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”