mąż oczywiście na giełdzie samochodowejKupię mu namiot, niech ma i rozstawia przed każdym komisem i giełdą. Już niemożliwością co on robi
![]()

mąż oczywiście na giełdzie samochodowejKupię mu namiot, niech ma i rozstawia przed każdym komisem i giełdą. Już niemożliwością co on robi
![]()
100 % racji, tez do tego doszlam.Moja mi gada nie ma to jak byly te kaftaniki wiazane na tasiemki, dziecku bylo wygodnie itd...juz jej chcialam powiedzic, ze ja nie mialam dzieci 40 lat temu wiec nie wiem czy to bylo lepsze.one maja jakies kompleksy ze nie maja juz swoich dzieci wiesz?
Albo uważają skrycie, że swoich dzieci nie do końca wychowały jak trzeba to teraz próbują naprawiać błędy. No, ale każdy miał swoją szansę. A teraz toone maja jakies kompleksy ze nie maja juz swoich dzieci wiesz?
no to nie smiej sie bo moj dziadek jak siostra zostwaiala kiedys z nim mojego mlodszego siostrzenca to naprawde przecieral na mokro i potem suszyl pampersy za oknem albo na kaloryferzeDługo jeszcze wspominali, że K są tak oszczędni, że pampersy piorą
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość