Czesc
U nas byla wczoraj cuuudowna pogoda; slonecznie cieplo, ale nie upalnie i obylo sie bez tej potwornej wilgoci w powietrzu. Nie bylo nas w domu prawie caly dzien. Mala miala tyle wrazen, ze ucinala sobie tylko krotkie drzemki, a to do niej nie podobne. Dzisiaj chyba bedzie odsypiac wczorajsze wojaze
Kari, rozmawialas juz moze z Krystiankiem czy chce narzeczona ceperke, czy bedzie szukal goralki?
Delicja, super ze chrzciny udaly sie.

dla Olenki, grzeczna panienka , wiedziala jak sie zachowac podczs tak waznej ceremonii.
Jogobella, wlasnie od siostry slyszlam jakie bydlo robia angole

w glowie mi sie to nie miesci, ze policja i straz miejska nic z tym nie robia. A co to, ze brytyjczycy, to swiete krowy , co tylko w samych majtach moga paradowac po Rynku Glownym , pawie na kazdym rogu puszczac pawie, dziewczyny chamsko zaczepiac....dluga ta lista...i niech nie mowia "pijany jak Polak", bo pod stol pijani to oni czesciej wpadaja.
100 lat dla Laury z okazji skonczonego 4 miesiaczka!
Katrin, kochana wiem, ze to niestety klopot tu przyjechac

, mojej siostrze juz 2 razy odmowili

. Tesciom tez. A na pytanie kiedy odwiedze Krakow, nie potrafie niestetey odpowiedziec. Chcialabym juz jutro.
Gabrysia, jak to dobrze, ze psinka sie znalazla. Ja sie nie dziwie, ze tak plakusialas. Ja tez buczlabym. Mialam bokserke Sonie. Nigdy o niej nie zapomne. To takie radosne psiaki co w oczach maja ogniki , zawsze sa skore do zabawy.
Kolka, wielkie

dla Julci za pierwszego zabka, zyczymy aby nastepne pojawialy sie tak samo bezbolesnie. Super, ze z bioderkami wszysto porzadku. No i niech mezu zdecyduje sie wreszcie na jakis samochod, zeby zdazyl z rodzinka na chociaz jedna wycieczke pojechac zanim brzydka jesien nadejdzie. Tescowej wspolczuje. Na temat swojej nic nie pisze, bo znam ja tylko przez telefon
A ta historia z pampersami na sznurku niezla

.
[ Dodano: 2007-08-27, 19:09 ]
z Julci sliczna panienka rosnie. Na 2 i 3 zdjeciu przypomina mi Maye... minka taka sama i taki sam bezwladny "flaczek".