poczytam co tam naskrobalyscie od momentu mojego postu,mam niewiele czasu bo zaraz do pracy lece
nie wiem czy cie to pocieszy ale u mnie z Adim byl podobny problem,wymiotowal jak ja zjadlam cos z nabialu aslbo co zawieralo w skladzie mleko i dlatego musialam z niego calkowicie zrezygnowachej dziewczyny!!!!
mój mały dzis wymiotował 2 razy ( patrz: wymiotował, nie ulewał, całą mnie orzygał i siebie i łóżko )![]()
![]()
![]()
nie wiem czy źle go odbiłam czy przez tą chorobę![]()
![]()
kurcze jak mu nie przejdzie to jade do lekarza znowu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zdjewcie zrobil mi samowyzwalacz
Fittney super zdjeciea kto to ci takie zdjecie zrobil? a maz na troche przyjechal czy na stale? I wyjezdzasz do uk? I w ogole co u ciebie?
.
Marta tez mialam ci napisac w sprawie tych kolek - nie kolek (nie wiem w koncu co to jest). Wiem ze w uk mają inne podejscie do diety matek karmiących ale jesli Franio ma jakies objawy kolek lub chociazby te ciągle zatwardzenia uwazam ze powinnas przejsc na diete lekkostrawną. Przynajmniej na początek. Bo pizze to dorosly zle trawi co dopiero dziecko małe. Ale to moje zdanie.nie wiem czy cie to pocieszy ale u mnie z Adim byl podobny problem,wymiotowal jak ja zjadlam cos z nabialu aslbo co zawieralo w skladzie mleko i dlatego musialam z niego calkowicie zrezygnowac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość