hej dziewuszki:)
Julie ja to bym chciała tak schudnąć żeby muc wcinać potem co popanie haha
u nas niestety się tak nie a bo mieszkając z mamą muze ciągle voś jeść

ale jakbym sama była to troszkę bym się przegłodziła bo juz normalnie źle się czuje taka rozlazł...
dostała wkońcu kabelek do telefonu więc jak będe miałą dziś wieczorkiem czas o powklejam fotku też:)
a wogóle dzieczyny to się z nim wczoraj spotkałam haha bo stwierdziłąm ze jak nie przyjdzie to i tak nic nie tracę a znajomych tu nie mam i przynajmniej bym się z domu wyrwałą..no i hmm... co by tu powiedzieć: szkoda ze każdy moze na to forum wejść i poczytać bo napisałąbym wicej jakby było zamkniete... facet ogólnie ciekawy bo jak wynikało z rozmowy sporo w życiu robił, widział i przeżył , ma dobrą pracę i wszystko z tym związane, nawet powiem Wam ze juz pod koniec spotkania jak poszlismy na spacerek to dobrze się przy nim czułam ale na początku wydał mi się taki trchę hmmm jak to powiedzieć facet co to łazi po klubach z panienkami i tp haha ale to myle było wogól to się denerwował tak mi się zdaje i dlatego może, okazało się też ze mamy dużo wspólnego i nawet podobne poglady na życie haha i tp za to nie podszedł mi zupenie fizycznie bo brzuszek miał jak ja w 7 mies ciaży

i jeszcze pare rzeczy bo ogólnie jakby się wzioł za siebie to wygladałby naprawdę super no nic fotka którą mi wysłał była mocno podretuszowana bo to służbowa a on jest wiceprezesem jednej firmy no to wiadomo ze musiałą być fajna nie? no nic zobaczymy jak to dalej się pooczy jako kolega to fajnie jakbyśmy się jeszcze iedyś spotkali...
a teraz o moim synku: mamy problem z pleśniawkami bo 2 tyg temu się pojawiły od razu dostał nystatyne i zeszły następnego dnia mino to podawaam według zaleceń 4 dni i lacidofil przez 10 i 9 dnia znowu sie pojawiy i znowu nystatyna i zeszły i dzisiaj widze że znowuu coś wyłazi, już do lekarza nie jade tym razem powiedzcie mi cpo robić wogóle mama wyczytała ze smarować moczem i schodzą na bn ale mi to się takie obleśne wydaje...
ps: a Natuś ma już takie ponętne usteczka ze szok!