lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

28 sie 2007, 20:41

ilonka ale masz mala sryciule :ico_haha_01: nie moge z tego kija :ico_haha_01: :ico_brawa_01: oliverek zdrowy ,dostalam wit d3,a ortopeda stwierdzil,ze nie wyglada ,zeby mu jakies witaminki byly potrzebne hi hi ale daje mu jedna kropelke,bo tak pediatra zalecila na wszelki wypadek . jeszcze nie doczytalam,zaraz sie zabieram,bo mialam malego kapac,a on zasnal.a w polsce byloby fajnie,gdybym nie musiala latac jak wariat :-D nie wiedzialam,ze pesel bedzie takim problemem ...i nie mam :ico_olaboga: za malo czasu. a jak to wyglada w naszym pozal sie boze konsulacie? bo potrzebuje paszport na 5 lat,a teraz mam tymczasowy ...

kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

28 sie 2007, 20:48

lucy23, no to super, że i w UK i w PL lekarze ocenili Olivierka jako super zdrowego :ico_brawa_01: :ico_oczko:
wklejaj jakieś zdjęcia!!!! :ico_oczko: tylko mi nie pisz, ze aparatu zapomniliście? :ico_nerwusek: :ico_haha_01:

lucy23

28 sie 2007, 20:57

mielismy,tylko zdjec malo he he ale powklejam jak na kompa wrzuce :-D

SANDRUSIA))

28 sie 2007, 21:27

ilonakk9, wlasnie na smierc zapomnialam sie pochwalic :ico_olaboga: juz to robie :-D
Obrazek

Obrazek
twoja corka jest niesamowita :ico_brawa_01: jak zwykle sliczna :ico_szoking:
lucy23, :ico_brawa_01: ze oliwierek zdrow jak rybka :ico_brawa_01:

lucy23

28 sie 2007, 21:57

czytam posty hi hi jestem na 378 str :ico_haha_01: sandrusia mam dopiero testy zdane .sa proste .mozesz wziac jezyk polski w sluchawkach,ale ja wykulam na blache i na pamiec znalam he he siedzialam w domku,nie mialam co robic,to kulam hi hi ale i bez kucia nie jest zle,bo t raz przeczytal i zdal :-D gorzej z jazdami .ja musze wziac jeszcze kilka lekcji z instruktorem,bo tomek to nie najlepszy nauczyciel (czyt.nerwowy :ico_oczko: ).aty bedziesz chodzic na lekcje,czy twoj maz cie bedzie uczyl??

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

28 sie 2007, 22:01

FITTNEY, ciesze sie, ze sobie radzisz w PL, obrotna dziewczyna jesteś :ico_brawa_01: :ico_oczko: i miło przeczytać, ze z mężem, że z mężem zaczęło sie układać :ico_oczko:
:
ech radzę,ale ta najważniejsza sprawa jednak się nie układa :-x nie chce wam tu znowu smecic ale nie jest dobrze,oj nie jest :603:
jak nie wyjścia na spacer do 1-3 w nocy to sony playstation :ico_placzek: juz chyba wole jak go nie ma :ico_zly:

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

28 sie 2007, 22:10

Witam kochane :ico_haha_02:
Dawno sie nie odzywalam ale jakos czasu nie bylo ale ciagle was czytalam :ico_haha_02: U nas wszystko w porzadku z tym ze jestem troszke leniwa i zmeczona :ico_olaboga: Nati biega w chodziku i chce zeby go prowadzac wiec pley mi siadaja :ico_olaboga: pogoda nieciekawa, no imusze w koncu wybrac sie do sklepu kupic ALi mundurek do szkoly
SANDRUSIA)), super obraz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i Kubus jakie postepy robi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
madziorka, Fela super foteczki i widac plazowanie sie udalo :ico_haha_01: no ja pewnie dopiero w przyszlym roku bede plazowac :ico_noniewiem: bo nie tylko jedna mam oponke
kasia gratuluje pracy :ico_brawa_01: no i szkoda ze swietlica nie wypali :ico_noniewiem: moze uda ci sie znalezc inna dodatkowa prace
ilonka Vinne przesliczna i zabawne ja cie kijem potraktowala
lucy wklej jakies swieze fotki synusia :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-08-28, 22:16 ]
FITTNEY, szkoda ze z mezem sie nie uklada :ico_olaboga: no ale miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze . Moj slubny tez mnie dzis wkurzyl bo przyszedl z pracy zjadl obiad i polozyl sie do lozka bo zmeczony, a ja ja chyba tez mam prawo byc zmecziona bo sama z dziecmi jestem przez caly czas :ico_zly:
lucy co do pesela to mi sie przypomnialo ze ja tez nie mialam odrazu tylo wysylalam wniosek do ministerstwa i oni po ok miesiacu mi przyslali

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 sie 2007, 22:40

hej dziewczyny! ja dzis u lekarza byłam z mały i co? to samo :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
mam wpasc do niego jak mały bedzie miał 39 st gorączki, wiec w sobote jedziemy do Dublina tam jest polska klinika i polscy pediatrzy, jestem padnięta bo mały nie spał w nocy i dzis w dzien tez nie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2007, 22:41

hej dziewczyny...
mam straszne wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
stracilam zeba :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

dentysta powiedzial ze nic nie da sie z nim zrobic
prawie plakalam jak mi to powiedzial..
a podczas wyrywania tez lzy lecialy.... masakra
ale nie bolalo.. dostalam 3 zastrzyki..
a po wszystkim poszlam na shopping :-D :-D :-D :-D kupilam 2 bikini i spodenki.. i juz lepiej.. poza tym pomyslalam sobie ze strata zeba to nic takiego.. najwazniejszym jest leos i jego wesola kochana buzka dodawala mi otuchy hihi
a poza tym to gorna 6-tka wiec nie widac mojego szczerbtaego usmiechu hihi
wiec nie musicie mnie juz pocieszac... sama to zrobilam.. hihi :-D :-D :-D
leos na shopingu spal 5 godz. bez jedzenia hihi
oj zeby mije dziecie nie pomylilo dnia z noca hihi

aha a dzis rano bylismy na wazeniu... 4920 gr hihi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
potem czekala mnie kolejna wyprawa do przychodni.. mialam pobierana krew hihi
a leso wizyte kontrolka ..wszystko ok.. mierzy sobie 59cm.. hihi
zaczyna mu sie luszczyc skorka na glowce i lekarka kazala smarowac ja oliwka i nakladac czapeczke na ok godzine przed kapiela.. a ze wrocilismy ok 20 to wszystko sie przedluzylo i leos dopiero czeka na kapiel hihi ale wiecie ze on lubi nocne zycie hihi
to bylam ja szczerbata madziorka oponka matka karmiaca hihi

sandrusia super obraz

lucy witaj tesknilysmy za toba... hihi wklejaj obecne foty oliverka ..ale jestem ciekawa jak duzy urosl hihi

ilonka o ile kojarze to stafford niedaleko birmongham.. a jesli tak to niedaleko rowniez na piekne plaze do walii wiec ruszaj tam hihi

gosia foteczki super. hihi

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 sie 2007, 22:46

aha dziewczyny!
jesli Wam chodzi o to co jem :ico_szoking: to ja nic oprócz chleba z masłaem nie jem i rosół pije wiec mały nie moze miec problemów odemnie :ico_olaboga: juz jestem do tyłu kolejne 5 kg czyli od porodu 14 kg, a przytyłąm w ciąży tylko 11 :ico_szoking: ale myślę ze tez przez nerwy :ico_olaboga:
Gosiu dzieki!!! wózek tez mi sie podoba
Lucy witaj kochana :ico_brawa_01:
Madziorka, Ilonka, Gosiu zdjecia dzieciaczków supeer :ico_brawa_01:
nie mam czasu Was poczytac ide spać bo mały kiepski i ja tez

Wróć do „Pozostałe”