dla Emi i Adusi za pierwsze kroczki.
Iwonka co do mleczka to ja z kolei kupuje Nan3 po 9 miesiącu, o Bebiku to Michał nie chciał słyszeć, jak raz spróbował to nie chciał nawet spojrzec na kubeczek, a nan pije w sporych ilościach, no i z kupa nie ma problemu
niestety musisz przetestować co Majeczce będzie pasowało.
Pawełek to dużo kaszki wypija
Michaś to wypija mleka około 500ml na dobę, ale tak na 4 razy, kaszki zje czasem 200ml, jak mu posmakuje.
No i my mieliśmy dobrą nocke dzisiaj, bo przebudzał się Michas,ale zaraz zasypiał i mleczko dopiero o 6.00 wypił.
[ Dodano: 2007-08-29, 10:56 ]Co do zajmowania się dziecmi przez babcie to niby obie nasze mamy sa na emeryturze, ale pomaga mi tylko moja (chociaz nie chce jeszcze zostac sama z Michałkiem, ma problemy z kregosłupem, no i sporo zajęc jak to na wsi). mama Piotrka za to siedzi tylko w domu i narzeka,przyjedzie raz na 2 tygodnie na kawkę i nawet chwili się Małym nie zajmie, tylko podziwia jaki juz duży, ładny itp. ,ale tak pomiędzy wizytami to nawet nie zadzwoni i nie spyta jak leci, nawet jak wie,że mieliśmy z nim na badania iść to nigdy nie spyta jak wyszły