Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sie 2007, 16:24

chwalę sie :ico_wstydzioch:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2007-08-28, 16:29 ]
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2007-08-28, 16:32 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-08-28, 16:39 ]
Kristi, - fryzurka Nicoli w podpisiku jest przecudowna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A ja się dopwiedziałam popłudniu że na dodatek w czwartek mam szczepienie .... ale pewnie nic z tego nie będzie bo Tomek stwierdził że "niech sie dzieje co chce w Czwartek nad ranem wyjeżdzamy "...

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

28 sie 2007, 19:59

Aginka, przecudne zdjęcia
jaka sukieneczka i ta pozycja w foteliku....i kostium kapielowy.....superowy
ale ma sliczne loczki blond!!!!
a Kapik cudeńko chłopak

Kristi, dzieki...mati uwielbia te kulki..frajde ma straszna

a ja dzis koszmar przezylam....bylismy na zakupach.....i mati nagle sie rozplakal i nie moglam go uspokoić..rzucał i sie ryczał..a przy tym mocno mnie sciskając..a zaczelo sie od tego ze zniknęlam mu z pola widzenia na chwile......
myslalam ze cos go ugryzlo..rozebralam go..i nic...a ona nadal tak strasznie plakal
dipiero sie uspokoil jak jechalismy samochodem....zasnal mi na rączkach.....przenioslam go do domu..nadal spi...nie wiem czy juz bedzie spal do rana czy sie zaraz obudzi

wiec co mu sie stalo..przestraszyl sie ze go zostawilam ??? marek twierdzi ze wlasnie dlatego..mozliwe...oststnio jest takim mamisynkiem.....jak tylko odejde na chwile to placze :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

28 sie 2007, 20:08

Aginka, ale śliczne foteczki...

Kristi, mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze z twoim teściem.

iza, Mateuszek pewnie się wystraszył, bo stracił Cię z oczu. Kinga też tak ma, chociaż zauważyłam, że jest bardzo samodzielna. Ale do toalety wyjść nie mogę, bo "wyjec" się jej włancza. Nawet kiedy obok jest Grzesiek.

A ostatnio wychodzą we dwoje na spacery wieczorkiem. Ach, jak mi jest wtedy dobrze, jaki spokój, cisza. Ja ostatnio cały czas zmęczona jestem. Na nic nie mam siły, tylko spać bym mogła.

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sie 2007, 21:05

A i ja na chwilke jestem.. Bylismy u tescia i na szczescie to wszystko nie wyglada tak najstraszniej... Nie wzieli mu proby tej nerki bo sie bali ze jak mu wezma to straci za duzo krwi.. bo tesciu dostaje jakies tabletki na rozrzadzenie krwi i na nerki zeby lepiej pracowaly.. oh skomplikowane to troche no ale nie jest az tak najgorzej .. trzeba jeszcze poczekac i potem mu wezma ten wymaz,probe nerek.A Nicole w samochodzie usnela i obudzila sie niedawno a ja przed chwilka zrobilam jej jedzonko i teraz dumny tatus daje jej zjesc zrobilam malej kaszke do butelki i wcina a tata dumny i mowi zobacz jakie dobre ci zrobilem heheh dobre :ico_oczko: :ico_brawa_01: :-D

Aginka super foteczki piekna fryzurka Malwinki i jak jej sie wloski kreca super.. i tez byla juz w tych pileczkach.. oh ciekawe jak by sie podobalo mojej Nicolci w takich pileczkach.. super fotki i fajnie ze sobie jedziecie na Wegry :ico_brawa_01:

Iza ja mysle tez podobnie ze Mati myslal ze go zostawilas i pewnie sie wystraszyl i zaczal tak mocno plakac.. ja mam tez podobnie ale takiej sytuacji jeszcze nie mialam.,. mala Nicole jest tez bardzo za mna.. a dokladnie nawet do ubikacji jak pojde to juz mnie szuka po calym domu i niewazne ze maz jest obok.. tak samo jak chcialam jej zrobic ta kaszke to chcialam dac mala do meza zeby sie nia zajal to tak plakala i niechciala byc u taty.. troche to mnie martwi.. ale tak to sie z tata bawi i jest ok.. no nic w koncu mala byla ze mna w kuchni siedziala na podlodze i jadla skorke od pizzy a pozniej kaszke..

Mama_Kingi ja tez po sobie zauwazam ze jestem jakos czesciej zmeczona ale odpoczywam jak mala spi i narazie to mi wystarcza.. innej mozliwosci odpoczynku raczej niemam a Nicole jest zywa taka ze hej.. wszystko ja interesuje i na biezaco musze uwazac zeby jej z oka nie spuscic nawet na chwile.....

No nic ja uciekam bo mala juz mnie wzywa MIlej nocki i buziaczki do jutra paa dobranoc

Aginka dzieki za sliczny komplemencik.. malej podoba sie ta nowa fryzurka w kazdym razie nie marudzi he :-D

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

28 sie 2007, 22:22

cześć dziewczynki, ale żeście się rozpisały, ale super, bardzo się cieszę :one:
Widzę tak wiele do czytania, ale przeczytałam po łebkach :ico_wstydzioch: :/

A więc zabiegu nie było, acchhhhhhhhhhhh...to strasznie długa historia, będzie dopiero pod koniec listopada, męzol się troche wkurzył ale zaraz mu przeszło, a ja jestem już okularniczek :-D

Fotki śliczne,
Kristi Nicolka ma świętną fryzurkę :one:
Aginka Malwinka to juz taka dama, słodko wygląda w tym kostiumiku :ico_oczko:
Iza ...ale Matusiowi włoski zjaśniały..., blondasek się z Niego zrobił :ico_brawa_01:
...i Ty slicznie wyglądasz, super masz figurę... :ico_brawa_01:

Iza co do tego incydentu dzisiejszego to zgadzam się z Mamą_Kingi , Mati spanikował bo stracił Cię z oczu...mojemu Antkowi też się tak zdarzyło. Te nasze szkrabuy to jeszcze maluchy i jak im mama zginie z pola widoku, to rzecz straszna.
do toalety wyjść nie mogę, bo "wyjec" się jej włancza. Nawet kiedy obok jest Grzesiek
U nas to samo... :ico_noniewiem:

A teraz zdjęcia:
Obrazek
Obrazek

Resztę jutro, bo coś się stronka do fotek nie chce otworzyć :-)

[ Dodano: 2007-08-28, 22:23 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-08-28, 22:28 ]
Obrazek
A tu mamusia i tatuś :ico_haha_01:
Obrazek
I Tosina skarbina :-)
Obrazek

[ Dodano: 2007-08-28, 22:31 ]
...a ..jeszcze jedno :ico_brawa_01:
Obrazek
(to moje jedno z ulubionych) :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

29 sie 2007, 07:35

iza, Mateuszek pewnie się wystraszył, bo stracił Cię z oczu. Kinga też tak ma, chociaż zauważyłam, że jest bardzo samodzielna. Ale do toalety wyjść nie mogę, bo "wyjec" się jej włancza. Nawet kiedy obok jest Grzesiek.
już sama nie wiem....na początku mylalam ze sie czegos przestraszyl...ze ie podoba mu sie w sklepie....wyszlismy a on nadal tak strasznie plakal..i tak ponad 30 min nie mogl sie uspokoic...ryczal....rzucal sie..pierwszy raz mialam taką sytuacje
czy mozliwe ze az tak bardzo sie przestraszyl ze mnie nie ma???
widzr ze marek jest zazdrosny..a raczej mu przykro..bo czasem mati nie chce is nawet do niego na ręce..tylko do mamusi...

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 sie 2007, 07:38

Dzień dobry
Maggie, witam w kręgu okularnic :ico_oczko:
A z Antonia też się robi siwulek .... przystojniak mały ....
Wogóle nasi male chłopcy ... są kochani już teraz , a jak dorosną ??? Ale będą naszym dziewczynom serca łamać .... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Malwinka jak widzi tatę to cały świat obok może nie istnieć .. teraz na wszystkich i wszystko woła "tata" - płacze za tatą okropnie .... gdy ją zabieram od niego bije mnie , szczypie i gryzie. Kristi, Mama_Kingi, Justyna - wasze dziewczynki też tak uwielbiają swoich tatusiów ???? Bo słyszałam - gdzieś - kiedyś- ze dziewczynki to córeczki tatusiowe a chłopcy to mamin-synki , i ze własnie po ukończeniu roczku zaczyna się to "coś" pojawiać ... Kacperek zwasze był za mną ... ale wydawało mi się że Tomek był "nieprzystępnym tatą" - zawsze mu tylko rozkazywał, krzyczał na niego - rzadko kiedy go przytulił... choć mieli swoje tematy sekrety to mamusia była zawsze na pierwszym miejscu .... a w przypadku Malwinki - mamusia jest dobra jak nikogo nie ma w pobliżu ... :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: A tak wogóle to Malwinka sie już nachodziła .... strasznie teraz wymusza noszenie na rączkach ...

[ Dodano: 2007-08-29, 07:40 ]
ło jeju ... naskrobałam już 600 postów ... :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-08-29, 07:42 ]
widzr ze marek jest zazdrosny..a raczej mu przykro..bo czasem mati nie chce is nawet do niego na ręce..tylko do mamusi...
A ja jestem tak samo zazdrosna o malwinkę ... ale mam kapika :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-08-29, 07:52 ]
mam jeszcze mały kłopot - zbliża się pora kiedy trzebabędzie nosic czapki .... a Malwinka nie chce ... ściąga , ściaga i ściąga ....

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

29 sie 2007, 10:20

u mnie czasem jest podobnie, ale tylko czasem...
Wogóle nasi male chłopcy ... są kochani już teraz , a jak dorosną ??? Ale będą naszym dziewczynom serca łamać
oj, az strach pomyśleć :-D

Ja też słyszałam że córeczki to tatusiowe...ale to różnie bywa, mój Antek jak jest długio tylko ze mną, to tylko do mnie lgnie, ale jak tatuś ma dłuższy weekend i jest z Nami to Antoś bardzo lgnie do Niego.
mam jeszcze mały kłopot - zbliża się pora kiedy trzebabędzie nosic czapki .... a Malwinka nie chce ... ściąga , ściaga i ściąga ....
Aginka może pomyśl o takiej wiązanej.... ja nie mam już z tym problemu, Antek uwielbia czapki, czasem jak dorwie to chodzi w niej po domu :-D

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 sie 2007, 11:30

Aginka może pomyśl o takiej wiązanej.... ja nie mam już z tym problemu, Antek uwielbia czapki, czasem jak dorwie to chodzi w niej po domu
uwierz mi wszystko zdziera z głowy .... ale mam nadzieję że się przyzwyczaji ... myślę sobie że to może też dlatego że za bzrdzo zaczęłam "molestować" ją spineczkami i gumeczkami we włosach :ico_wstydzioch: bo je expresem ściąga ....

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 sie 2007, 11:51

Dzien dobry Baboski
A wiec u nas nocka ladnie przespana do 9 00 jak zawsze,pozatym teraz mala znowu zasnela w swoim wozku po prysznicu super.. a ja pije kawke.
Ja tez slyszalam ze to tak jest ze chlopcy bardziej sie trzymaja mamusi a dziewczynki do taty bardziej lgna.. no wlasnie i tu u mnie jest inaczej....Bo Nicole jest wiecej czasu ze mna i dlatego jest zwiazana i bardziej idzie do mnie .. a z tata sie owszem pobawi ale to tyle.. nawet niechciala u niego byc przez 5 minut bo juz byl placz i krzyk bo Nicole chce do mamy.. moze sie to kiedys zmieni niewiem i nawet nie mysle o tym.. Chcialabym tylko zeby Nicole miala inny (lepszy) kontakt ze swoim tata bo narazie to pobawi sie z nim i juz mnie szuka po calym domu i tylko by chciala ze mna byc..

Aginka moja Nicole tez proboje caly czas zeby ja ktos nosil ale ja staram sie byc twarda i nie ulegac jej i nie nosic bo powoli i tak niemoge nosic a jak powiedzielismy z mezem babci Nicole (mojej tesciowej) ze ma Nicole nie nosic nawet jak mala chce i raczki do gory wyciaga to miala problemy to zruzmiec i tak jakby sie obrazila chwilowo boze co dziwna kobieta.. takie haslo powiedziala.."nawet dziolchy nie mozna wziasc.." no ale coz nie nosi jej i to wazne :ico_oczko:

Maggie sliczne foteczki,a Antonio jak juz urosl.. no no same przystojniaczki rosna :ico_brawa_01: Oj beda serca lamac,oj beda :-D :ico_brawa_01: :ico_oczko:

Mi sie wydaje ze moj maz tez chyba jest czasami zazdrosny ze ja mam taki kontakt z Nicole.. bo ja mysle ze to normalne jest bo jestem z mala caly czas a Nicole swojego tate widzi tylko jak przyjdzie z pracy i widac to troche za malo .. niewiem.. ale czasami mam takie wrazenie jakby moj maz byl zazdrosny.. no mam nadzieje ze cos sie zmieni..
Ok to pobede jeszcze na tik-taku Milego dnia pa

[ Dodano: 2007-08-29, 11:54 ]
Aha a moja Nicole to tylko czasami sciaga czapki z glowy.. ale jak jestesmy juz na dworze i jest troche zimno czy wieje wiatr to nie sciaga tylko sie juz przyzwyczaila ze musi miec czapeczke.. mam taka na zawiazywanie to tym bardziej nie sciaga. :ico_oczko:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”