Witajcie...
..kurcze ale umicie sie rozpisac...u mnie samopoczucie jak na razie lepsze niz wczoraj, zobaczymy co dzis z tego dnia bedzie...
Mała obudziła sie 5:30 a potm tylko do 7 pospała wiec o 7:30 juz byłam skazana na wstanie, no bo jak mała dokarze to tak musi być, przynajmniej na razie...potem trzeba bedzie inaczej dziecko " ustawic". Traz znow śpi wiec poki co troche spokoju..
ewcik dla ciebie najlepsze zyczenie, oby zycie przynosiło ci zawsze wszytsko to co najpiekniejsze, najsłodsze i najcudowniejsze, pociechy z meża i Aluni i oby szwgierka dała spokój...moc :ico_buziaczki_big: i :ico_prezent: dla ciebie
kamizela ja tez myslałam o tej szczepionce, ale ona faktycznie droga i czytałam ze jesli dzieci nie maja styuz innymi dziecmi tak jak pisała anza, to szczepienie nie jest konieczne, ale trzeb auwazac, bo np w supermarketach przez klimatyzacje lubia sie te wirusy przemieszczac...
kate k82 twój Mati juz duży chłopak
[ Dodano: 2007-08-29, 10:34 ]
acha jeszcze miałam słówko do
zborykochana wątpie ze to zalezy od smoczka i samo mleczko czy herbatke podawaj w 1, ja kupiłam sobie 2 bo myślałam ze małej słabo leci,a tu co.....prawie by sie udusiła, bo leciało tak mocno ze nie nadążała pic, wiec zostawiłam go do bardziej gęstych mieszanek, jak chcesz to sprobuj, ale uwazaj..
[ Dodano: 2007-08-29, 10:46 ]
i było cos o rodzinie..ja tez uwazam, ze nie warto dla pieniedzy poświecac chwil spedzonych z rodziną, ktore juz nigdy nie wróca...ja strasznie ubolewałam jak A. przcował w budowlance, bo praktycznie cały dzien go w domu nie było, czy sobota czy niedziela był w pracy, ale kasa była potrzebna wiec pracował, na szczecie udało sie zmienic prace i teraz jak jest Mili ma czas dla nas, nie wyobrazam sobie bycia cały dzien sama z dzieckiem, tylko kłaśc sie do łózka z mezem, to nie dla mnie