Witajcie kochane
Madziu nie martw sie o te kopniaczki,ja miałam tak w sobote,aż do niedzieli,po piatkowej serii kopniaków zrobiła sie cisza
,no i panika
Lekarz później mi powiedział,ze dzidzia musiała,sie obracać i dlatego tak mnie pokopała,a teraz odpoczywa,że tak sie zdarza w 2 trymestrze,to są sporadyczne kopniaczki
A mnie dzisiaj wszystko boli,maluch mnie w wczoraj na wieczór i w nocy tak pokopał,ze to chyba od tego
Mój skarb jest ułozony nóżkami w dół i prosto mnie kopie w pecherz,troche sie martwie tym jego ułożeniem,bo juz powinien być główka w dół,ale lekarz mnie pocieszył i powiedział,ze jeszcze zdąży sie przekręcic
Buziaki
[ Dodano: 2007-08-29, 10:56 ]Hej Marcia :-
marcia_pod pisze:obiecywałam sobie ze nie bede pytac o plec dziecka, ze chce niespodzianke, ale tak mnie korci
nie wiem w koncu co zrobic. to juz jutro. moze zapytam, niech zagladnie i powie a nie powiem nikomu co tam lekarz niby zobaczyl, albo nie pytac?
nie wiem.pomocy!!!
zadreczam sie juz tym pytaniem od paru dni, i serio mysle zeby w tajemnicy tylko dla siebie samej sie nie zapytac. co mi radzicie?
JA to bym nie wytrzymała do konca i wiem,ze predzej czy poźniej i tak bym sie zapytała o płeć
Mi lekarz w szpitalu nie chciał powiedzieć,ale tak go ciagnełam za język,ze nie miał wyjscia
,no i mój maż bardzo chciał wiedziec
Kochana musisz sama zdecydować!