karina22, ciuszkow juz mi nie zostawia, wlasnie dzis przyjechal znajomy i zabral wory mowiac, ze ma na nie kupca, mowie wam chamstwo totalne, wiedzial, ze jestem zainteresowana i zrobil ze mnie durnia. Caly miesiac mowili, ze dadza ubranka, a potem przywiozl, spedzilam ze dwie godziny na ukladanie ubranek, a potem kolejne dwie na ich zapakowanie spowrotem do worow, plecy mnie tak bolaly, ze szok, a teraz zabral. To pazernosc ludzka na kase, widocznie za malo mi powiedzial, ze mam zaplacic i zabral w cholere, uznajac ze wiecej nie dam, choc nawet nie zapytal. Ale szkoda slow podpadl ciezarnej, wiec moge go przeklnac
tagar, 6 pazdziernika ide na slub we wrocku, a ty? zreszta na slub mojej kuzynki Kariny:) dzis przymierzalam sukienke sliczna na wyprzedazy, ale....nie zapielam sie z boku, wiec moge zapomniec o kupnie sukienki teraz, bo za ponad miesiac napewno w nia nie wejde:( poczekam, a potem po prostu bede odwiedzac sklepy z odzieza ciazowa, bo sadze, ze jedynie tam znajde cos na siebie:(
co do zakupow, tez bym pokupowala, ale z kaska tez cieniutko, jestesmy w trakcie remontu, na ktory wzielismy spora pozyczke i to na klika lat, wiec

krucho z zakupami...
K@tk@, napisz koniecznie jak test????