Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

29 sie 2007, 18:33

madziarka81 pisze:Monia mnie Patryk tak mocno kopał ze cały brzuch mi latał :-D Można było zobaczyc raczkę albo nóżke, albo pupe wystawiał także nie martw sie, to jest całkiem normalne

Madziu ja wiem,ze to normalne,ale przy tym strasznie mnie boli podbrzusze i przez to ta cała panika :ico_puknij:
Dobrze ,że Wy jesteście to zawsze mam jakieś pocieszenie i wsparcie :ico_brawa_01:

madziarka81 pisze:no to mamy dwie Gosie :ico_brawa_01:

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

29 sie 2007, 19:25

madziarka81 pisze:Goonia, a czego uczysz i w jakich klasach??? Ciekawa praca, kiedys tez bardzo chciałam zostac nauczycielką

Uczę biologii i informatyki w technikum i liceum, ale pracowałam już we wszystkich typach szkół :-D ...tak się śmiesznie złożyło.Pozdrawiam też! pa!

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 sie 2007, 19:45

Hej,
Postanowilam ze sie wlacze wieczorkiem tez.... :ico_haha_01:
sama siedze, bo moj mezus poszedl na nocna zmiane i smutno mi bardzo :ico_placzek:

monia26 pisze:Dobrze ,że Wy jesteście to zawsze mam jakieś pocieszenie i wsparcie :ico_brawa_01:

No jasna sprawa, po to tu jestesmy :-D

Goonia, tez masz fajna prace! Mam nadzieje, ze Twoi uczniowie nie beda Cie za bardzo stresowac.... :ico_oczko:

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

29 sie 2007, 20:12

Goonia, to fajnie masz, pracujesz z młodzieżą. Ja sama jeszcze pamiętam czasy jak chodziłam do liceum i uczyły nas młode nauczycielki. Zazwyczaj z takimi zawsze fajny kontakt się łapało :ico_oczko:

mz74 pisze:sama siedze, bo moj mezus poszedl na nocna zmiane i smutno mi bardzo

Jak byłam w ciąży z Patrykiem mój tez pracował na nocne zmiany i jeszcze przez cztery miesiące jak się urodził więc wiem jak to jest siedzieć samej. Ale przecież masz nas :ico_oczko:

monia26 pisze:Dobrze ,że Wy jesteście to zawsze mam jakieś pocieszenie i wsparcie

zgadzam się, ja tez dzisiaj juz panikowałam ze nie czuje kopniaczków ale dzięki Wam uspokoiłam się troszkę i czekam dalej :ico_oczko:

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

29 sie 2007, 20:25

A moze któraś jest z okolic Oswięcimia?

Jak juz sie chwalicie tak zawodami to ja tez - chociaz pamietam ze zaraz jak do Was sie przylaczylam to pisałam ale to było dawno. wiec ja jestem pielęgniarka. pracowałam przed wyjazdem do Anglii na oddziale intensywnej terapii i anestezjologii

[ Dodano: 2007-08-29, 20:30 ]
A nic w sumie to idę spać. Jutro do gina na 17 - ufff jaki stres!!!!

Trzymajcie za mnie - tak gdybym niezdażyla sie juz odezwac przed wizyta. po na pewno sie bede chwalic co tam u mojego maluszka wiec do sklikania jutro.

Dobrej nocki moje drogie :ico_ciezarowka: ! :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 sie 2007, 20:40

Ja tez dzieki Wam sie mniej denerwuje! I jest mi tutaj bardzo fajnie :-D :-D no i bede miec towarzystwo na dluuugie samotne jesienno-zimowe wieczory :-) Nie lubie jesieni, ale mysle ze ta mi szybko minie....

Ja tez pamietam czasy liceum (az taka stara nie jestem :ico_oczko:), to byly super czasy, zawsze bede je mile wspominac i nauczycielki tez mialam fajne i biologie bardzo lubialam w przeciwienstwie do fizyki.....

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

29 sie 2007, 20:47

marcia_pod, w takim razie czekamy na wiadomości. No i ciekawa jestem co postanowisz w sprawie poznania płci :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 sie 2007, 20:53

Marcia, trzymamy jutro kciuki!!
Do jutra!

[ Dodano: 2007-08-29, 21:06 ]
dziewczyny, ja uciekam! Mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia, a jutro rano pobudka do roboty, wiec trzeba sie jeszcze troche przespac.

Zycze kolorowych snow!!

Do jutra!! :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

29 sie 2007, 21:47

Marcia trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę :-D będzie good!
Cieszę się, że dobrze wspominacie szkołę :-D Co do kontaktów z młodzieżą, to mam naprawdę dobre. Ale wiecie jak to jest na początku roku...trzeba "oswoić" pierwszaczki, czasem tupnąć nóżką :ico_oczko: no po prostu ich "wychować"...a potem to już jest bardzo fajnie :-) I nie chce mi się tego zapoznawania i wychowywania w tym roku...to chyba przez brzuszek... :ico_noniewiem: No po prostu chyba mi się nie chce zmian...Moja klasa jest fajna, ale naprawdę zajmująca i mimo, że teraz będą w trzeciej klasie technikum muszę ich "niańczyć", bo to jeszcze duuuże dzieci!
Śpijcie słodko, fajnie że jesteście :-D jutro mnie chyba nie będzie, bo mam radę w szkole i parę innych spraw. Trzymajcie się ciepło! pa!

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

29 sie 2007, 22:45

Marcia no pewnie,ze będziemy trzymac kciuki ,wszystko będzie dobrze :ico_brawa_01: :-)

A my z mężem zrobiliśmy sobie mały seansik filmowy hehe
Trochę się po bałam,bo nie obyło sie bez horroru,ale jakoś przeżyłam.
No,a teraz to szykuję sie spac i mam tylko nadzieję,ze mój mały łobuz też zaśnie razem z mamusia :ico_oczko:

słodkich snów :ico_buziaczki_big:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”