Hej lutówki
Troche mnie nie bylo albo tez nie moglam wejsc na tt.
Najpierw zloze gratulacje dla nowych polroczniakow i 7-miomiesieczniakow, czyli dla bobasow
magdzinki,asiam26,myszkif,kelly i doroty80 duzo zdrowla dla waszych dzieciaczkow
karolasdobrze ze z przepuklina wszystko ok i nie potrzeba operacji.
Fryzurka bardzo ladna i spiworek tez, tez jestem ciekawa co z pasami na pupe?
[ Dodano: 2007-08-29, 22:51 ]eve1977zdjecia corci sa przepiekne
asiamto masz niezle z pobudkami, ja mam rozwno o 24,potem 2-3 i 5-6.moj tez butli nie chcial ostatnio nie dawalam,jutro moze znow sprobuje,bo z kaszkami bylo podobnie,zrobilam przerwe i znow sprobowalam i je lyzeczka ale szybko idzie.
dorotkato ty sie umeczysz bidulko, wspolczuje,chyba bym rady nie dala albo ciagle wkurzona chodzila
[ Dodano: 2007-08-29, 22:56 ]malgosiagratuluje zdania egzaminu
choc i tak wierzylam w ciebie
lulusuper ze Filipkowi sie na boczku podoba
hekkateja tez dziekuje za rade o plamach z marchwii,wszystko zeszlo
[ Dodano: 2007-08-29, 23:02 ]A teraz pokrotce napisze co sie dzialo.
W piatek mielismy gosci z zaproszeniem na wesele,iestety nie wiem czy pojdziemy bo okazalo sie ze noclegu nie ma a to poza Lodzia,100km.Szkoda bo nastepne to za jakies kilkanascie lat sie zapowiada.Zobaczymy jeszcze,moze sami nocleg zalatwimy jak bedzie w miare przystepna cena.
W sobote jakos czasu nie bylo,zabiegana cala a juz nie pamietam co takiego konkretnego robilismy ale straszny metlik.
W niedziele bylismy w PTaku na zakupach,znaczy ja kupilam kiecke na chrzest,niestety ubranek dla Patrusia nie znalazlam.Ale dla siebie mamj uz z glowy,moze wam wkleje fotke,strasznie mi sie podoba,to bylo ostatnie stoisko,ja juz mialam dosyc,w ogole nie mialam ochoty ale malo czasu zostalo i od niechce nie weszlam do tego sklepu po kilkunastu inncyh w ktoryxch nic nie znalazlam, potem znow porazka bo przymierzalni nie bylo,bo to glownie takie centrum dla hurtownikow ale jakos przymierzyalm i podoba mie sie wiec kupilam.
[ Dodano: 2007-08-29, 23:08 ]A potem zapraszalismy na chrzest przez reszte niedzieli,tak oficjalnie,bo wczesniej tylko mowilismy az wstyd powiedziec ale noermalnie w empiku i i nnym duzym sklepie bylam i nie bylo zaproszen na chrzest wczesniej. Byly tylko takie bardzo swiecace a ja chcialam cos delikatnego. Dlatego teraz dopiero oficjalnie zapraszalismy.
A wczoraj bylam u kolezanki w Aleksandrowie,sam sie odwazylam pojechac.Na szczescie mam kolo siebi autobus prsto do Aleksandrowa. A juz myslalam ze nie pojade,bo raz autbus nie przyjechal,musialam cofnac sie do domu na karmienie,potem wsiadlam ale z literka A byl wiec to nie ten,pomylka i w koncu dojechalam troche pozno ale zawsze,troche pogadalysmy bo ona ma synka 2 m-ce mlodszego, tez kolosek z niego wazy ponad 8kg,smiesznie bo mojej kuzynki corcia ma 9m-cy i tez tyle wazy. A ona ta kolezanka kupuje juz ciuszki na 80-86,niezle co?
[ Dodano: 2007-08-29, 23:11 ]dzis znow wyprawa do parku na taka akcje organizowana przezPampers,chyba magdzinka juz tu pisala o tym,tam byl przedstawiony świat oczami dziecka,wielkie meble na ktore sie mozna bylo wspinac,taka ruchomy most symulujacy pierwsze kroki dziecka,fajna imperzka.
Patryk zjadl na dworku obiadek ,wszystko obejrzal z nami i potem spal w drodze powrotnej.