Prosze o pomoc wszyskie dziewczyny!!! Chce urodzic moje drugie dziecko w Katowicach w Klinice na ul.Łubinowej 3 ....Czy ktoras z was tam rodzila albo zna kogos kto tam rodził? Chodzi mi o opinie o tej klinice.Bardzo prosze o pomoc.Z gory bardzo dziekuje.
Ja jestem ciekawa czy polozne i lekarze przyjazni?Czy chetnie pomagaja?Czy jesli bede bardzo zmeczona to moge na troche zostawic niunie u poloznych?Eve81 pisz co wiesz
Jola_85, podobno opieka pierwsza klasa pielęgniarki i położne po prostu cudowne, spokojnie można o wszystko pytać, służą pomocą i radą. wszystkie koleżanki które tam urodziły są zadowolone, nie słyszałam żadnej negatywnej opinii
No to super.Jak dzwonilam to kazali mi sie zglosic 3tyg przed terminem porodu.Mam nadzieje,ze wtedy nie uslysze,iz nie ma wolnych miejsc .No i ciekawe co jesli dostane tfu tfu tfu wczesniej jakies bole albo cos czy bez problemu mnie tam przyjmą...Pozdrawiam
Jola_85, ja na pierwszą wizyte poszłam w 36tyg. miałam raptem dwie te wizyty i teraz czekam aż mnie chyci jakiś ból porodowy, a jak nic sie nie ruszy to mam sie stawić tam 11 września w termin porodu na KTG, podobno czekają do 10dni po terminie a później wywoływanie ale ja mam nadzieje ze u mnie samo sie rozkręci
eve ja też dostałam niedawno od znajomej adresik ze stronką z tej kliniki, i też cięzko sie zastanawiałam, ale stwierdziłam że teraz jak już jest tak daleko to jednak nie bede zmieniala decyzji i zostane przy swoim szpitalu, tym bardziej że mój lekarz tam pracuje. A w tej klinice podobno trzeba przynajmniej jedna wizyte zaliczyć.