Wczoraj na wieczór zostałam super pokopana

Czy zdarzają Wam się krwawienia z nosa? Mi ostatnio tak np dzisiaj rano wstałam, poszłam do łazienki i od razu poleciało

Ide zrobić jakieś śniadanko bo burczy w brzuchu

Miłego dnia

Ja tez sie leniwa jakas zrobilam ostatnio, nic mi sie nie chce........... i jak sobie pomyslec o malowaniu u nas w domu a potem
U mnie niestety te nocki s rożne.Nie mogę zasnać,a później spię do 10,ale to wszystko przez ten mój wiecznie bolący brzuszekMam nadzieje, ze nocka minela dobrze?
Madzu ja Tobie powiem,ze po obejrzeniu Klątwy,to przez miesiac nie spałam,nawet w nocy do łazienki bałam się wstaćdawno oglądaliśmy Klątwę, niby nie jest tak straszny ale same efekty mnie przeraziły i przez tydzien w nocy bałam się
Wczoraj na wieczór zostałam super pokopanatak więc juz się nie martwię. Wypiłam dużą szklankę maślanki i po jakiś 10 minutach dzidzia odezwała się w koncu
![]()
ja tez nieraz mam tak, ze budze sie w srodku nocy i potem przez 1-2 godz. nie moge zasnac i zasypiam nad ranem, jak juz musze wstawac....U mnie niestety te nocki s rożne.Nie mogę zasnać,a później spię do 10,ale to wszystko przez ten mój wiecznie bolący brzuszek
Co Wy dziewczyny takie strachliwe???Madzu ja Tobie powiem,ze po obejrzeniu Klątwy,to przez miesiac nie spałam,nawet w nocy do łazienki bałam się wstać![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość