witajcie kochane
Gabi kuruj sie kuruj oby wstretne chorobsko szybko minelo
Oskar kaszke dostaje tylko raz dziennie ok 250 ml do wpicia bo lyzeczka zje 3 lyzeczki i koniec, no czasem zaszaleje i zje 5
dzis koszmarna noc, zasnal o 19:10 obudzil sie o 20:20 i szalal do 22:30, potemw nocy 2 pobudki jakies takie leki mial az w koncu o 5 rano sie obudzil i nie spi do teraz

jestem zla , spiaca i zmeczona....
zaraz ide go uspic bo juz zaczyan ksiaze marudzic
[ Dodano: 2007-08-31, 09:46 ]
ja ma kontrole 12 wrzesnai i juz musze przyznac ze nie moge sie doczekac, bo jestem ciekawa ile wazy bo ostatnio byl na kontroli 16 czerwca...
jak go sadzam na wage to pokazuje 10 kg, ale ta waga nie ejst jakas taka dokladna jak te dzieciece w przychodni a po za tym sadzam go zawsze z pielucha i w ciuchach, wiec to chyab tez nie tak
wiecie co martwie sie, juz sama nie wiem co robic,, od kilku dni Oskar ma lewe oko z lewej strony czerwonawe, jakby krwinki popekaly, albo jakby zatral, myslalam wlasnie ze to zatarcie bo wieczorem zawsze jak jest spiacy trze oczy, no ale chyab by to zniklo a to jest wciaz, i tak juz nie wiem co robic, czy w poniedzialek isc z nim do lekarza aby dali skierownaie do okulsity????