apropo siusiania to ja ostatnio meżowi powiedziałam zeby jakieś pampersy mi kupił bo jak się wieczorem kładę już spać to zanim zasnę to ze 3 razy wstajkę a potem jeszcze w nocy a tak to na leżąco w pampersika
moim zdaniem nie reguły czy sie je słodkie czy kwasne i tak wszystko zalezy od genów i chromosomów jak sie połacza ale jakby tak patrzec to sie sprawdza umnie jest kwasne i ostre zero słodyczy
widocznie mój pierworodny od początku robił mamusi psikusa bo były wyłacznie słodkości
- o płci dowiedzieliśmy się dopiero jak się urodził, tak nam się maskował
co do kna - to ja tez przed seansem -do łazienki - ale jeszcze w trakcie to nie wychodziła - mimo ze mam zawsze cole 0,5 litra ze soba
plecy??? - oj - ja to sie męcze teraz okrutnie - w nocy sie budze - bo bola plecy i potem kolo 6 rano i juz niwe zasne i tak mam juz od paru dni .... pobudka razem z kogutami i ból okropny....
Smaków na razie nie mam, nudności też tylko to siusianie...:) Jestem w 3 miesiącu nie wiem jak dalej pociągnę w pracy bo czsem jestem sama na zmianie a dźwigać trzeba:( Jak z kimś to u mnie wiedzą o ciąży tylko jeszcze liderka nie wie... muszę jej w końcu powiedzieć ale nie wiem jak, boję się choć nie wiem czemu;(
współczuje Wam, ja narazie nie mam takich dolegliwości, ale już juro może się okazać inaczej
[ Dodano: 2007-03-16 ] Krecik od dzwigania jak od ognia, nie wolno i koniec ! Powiedz koniecznie że jesteś , w końcu i tak zauważy a Ty będziesz spokojniejsza