SANDRUSIA)), hihihihi ale twój Kuba roześmiany - a zębolki fajniutkie
Eve.ok no wiem, miałam wkleic jakieś fotki ale ostatnio codziennie jeździmy z małą na rehabilitację, potem biegiem do pracy, a wieczorem zawsze padam i zasypiam. Poza tym nie mam zadnych nowych fotek Joasi najwyżej 1000 wersji tych co mam w podpisie hihihi - ale poprawię się niedługo
Siemankodopiero sie dostalam na TT bo non stop error ,a wiec bylismy dzis na mega zakupkach przed chrzcinami ,a od jutra szykowanko wyczytalam ze tu nie daleko mnie jest aerobik i nie drogo musze pogadac z mamuska czy by 2 razy w tygodniu na godzinke zostala z niunia a ja pojde cwiczyc WSZTSKIE DZIECIACZKI SA PRZESLICZNE TAKIE CUKIERECZKI
Kobietki ! ale zawojowalyscie! magdziorka anzo co za sliczne zdjatka normalnie nic tylko wysciskac wasze pociechy!! sandrusia ale piekny usmiech, takiego rozchachanego od ucha do ucha Kubulka jeszcze nie widzialam! a zebole piekne! tylko Julcia szczerbata hihihi Frydza, woow na aerobik tez bym chetnie poleciala hihihi tylko len w dupce
a ja przezywam kryzys oddania Julci pod opieke juz sie zdarzylam pobeczec mimo ze pierwszy dzien to moze 2-3 godzinki a nastepne najwyzej 4,5 godzinki ale wciaz znalazlam 2 opiekunki i prawie juz postanowione gdzie Julenka ma isc, tylko.....tak bede za nia tesknila, a juz w poniedzialek pierwszy dzien coz, tak to jest, wiecznie w domku siedziec nie mozna,
hey!!! Mamciakochana widzialam filmiki Twojej Julci,wielkie brawa,sliczna coreczka i jaka zdolniacha!!!!Widac,ze uparta i ze jak cos postanowi do dopnie swego!!!! Wobrazam sobie jak sie czujesz jak zostawiasz Julcie,ale wazne,ze jest pod dobra opieka!!!!! Massumi sliczna masz pareczke dzieciaczkow!!! Sandrusia widze,ze pozyczona fura robia furrore Frydza udanych chrzcin i koniecznie wklej fotki z imprezki!!!
My tez cos wklejamy z ostatnich dni