WITAJCIE
Dawno mnie tu nie było ale to wszystko przez ta nasz budowe prawie mnie nie ma w domu bo ciagle cos .
Maju ja juz nie karmie od dawna karmiłm tylko 6,5 miesiaca bo kuba przy karmnieniu sie bardzo wyginał i prezył i juz dosc miłm. Ale Kuba spi od poczatku w łóżeczku i od 2 miesiaca sam zasypia i powiem wam ze kiedys go połozył i on usnoł sam i tak juz został nie musiłam go uczyc ani przyzaiczajac na szczescie. Maju piekne sa te twoje dzieciaczki a Adi jaki juz duzy a córcia fajna dziewczynka.
Dziewczyn wogole te wasze maluch sa juz bardzo duze
i przesliczne .
U nas za duzo sie nie wydazyło nie mam jeszce zebow w tydzien temu w srode bylismy na bilansie i Kuba wazy 8kg i 69cm długosci mały jest co ?? Tez jest nerwus jak mu cos zabiore to odrzu płacze i podzuca dupcie do gory mały terrorysta hihi . Wkleje wam kilka fotek .
Margot zgadza sie Kubus tez 22 konczył 9 miesiecy .
Bede juz konczyc bo bardzo późno .
Pozdrwaim was postarm sie czescie zajzec ale narazie Kuba nie robi za duzych postepow to nie mam sie czym chwalic .
A zpomniał bym mam do was prozbe jak by sie ktorejs z was chciło przeas;a
[ Dodano: 2007-09-01, 00:38 ]cos nacisnełm i nie do konczył jak by sie ktorejs z awas chciło mi wysłąc na meila przepisy na zupki bo wiem ze gdzies juz pisąłyscie ale nie moge znalesc . jak byscie miły wolna chwilke jak nie to nie zawraajcie sobie głowy