[ Dodano: 2007-08-29, 07:55 ]
Ale mi sie zrymowało

Kasia to raczej mi nie grozi bo sie do niego od wczoraj nie odzywam... Ja nie wiem kto zesłał na ziemie takich facetow jak mój Piotrekżebys nie wykrakała, bo jak cie mąż dopadnie...
podejrzewam, że twój mąż to klon mojego, bo też sie czasem zastanawiam za jakie grzechy ja go mamJa nie wiem kto zesłał na ziemie takich facetow jak mój Piotrek
to znaczy studia? a może ty wykładasz, prosze nam sie tu zwierzyćpazdziernika zaczynaja mi sie jeszcze zjęcia
na świetlicy przy szkole podstawowej, ale popołudniami, bo to jest świetlica środowiskowa, a normalnie t w przedszkolu w zerówce, więc kończe o 12, potem troche odpoczywam i na 15 na świetlicekasia ty na swietlicy w szkole pracujesz?
to ty go zaproś i jużnawet mój mezuś nie zaprosi mnie do baru na piwko
na pewno, wszytsko go teraz ciekawi i wścieka się, że nie może się temu przyjrzećmoże się uspokoi jak juz siądzie i wdedy bedzie mógł juz wszystko widzieć a nie tylko góre wózka, lub niebo, albo swoją mamcie, która ciągle robi do niego minki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość