Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

16 mar 2007, 11:44

cześć!

dla Jasia Riterki :ico_tort: niech zawsze ma powody do radości i niech zdrowo rośnie!

U nas wczoraj było odzwyczajanie Jasia od spania ze mną w łóżku - czyli po pierwszym nocnym karmeiniu powrót do łóżeczka - rozbudził się na 2 godz i na koneic strasznie płakał, mąż przy nim siedział a ja miałam ochotę wywalić męża za drzwi i zabrać JAsia z powrotem do łóżka i utulić żeby tak nie płakał :( W końcu zabrałam go naprawdę, nakarmiłam, ale odłożyłam do jego łóżeczka i się nie obudził, straszne te zabeigi wychowawcze :( ja się do tego nie nadaję, rozpuściłabym dziecko :( no ale tak nie można :(

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 mar 2007, 11:47

witaj Elu

karmisz go piersią więc tak Wam było wygodniej ,Jaś napewno sie przyzwyczai do spania w łózeczku, cierpliwosci :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2007-03-16 ]
Felicity- przegoniłaś mnie z tymi postami, hihi

Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum

16 mar 2007, 11:52

Mery31, zostalysmy sam na forum :-D

Awatar użytkownika
chloe2
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

16 mar 2007, 11:57

Ode mnie również serdeczności dla Jasieńka :ico_tort: :ico_tort:
Mk, mój maluch jest na Nutramigenie, chociaż nie jest alergikiem (przynajmniej nie stwierdzono) i dr nie kazała podawać cielęciny i wołowiny. Tylko kurczak i wieprzowina.
elu, życzę wytrwałości. Mój Maciuś nawet nie wie jak to jest spać w łóżku z rodzicami :ico_haha_01: . Po skończeniu 6 miesięcy przeniosę go do własnego pokoiku. Na szczęście nie budzi się w nocy, więc myślę że będzie OK
Ubrałam się jak na spacer, bo u nas piękne słoneczko świeci, wchodzę do pokoju a mój maluch śpi. Zatem na razie nici ze spacerku. Pewnie znowu pójdziemy o 14.00 jak wczoraj...
Wysłałam wam zdjęcia. Kto nie dostał niech się odzywa

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 mar 2007, 11:58

Dla Jasiunia Riterkowego :ico_tort: :ico_prezent: :ico_tort: Z Okazji 5 miesiąca i Pierwszego Ząbka.
A teraz zaległe sprzed kilkunstronic:

Ela---co do roślinek to uwielbiam kwiatki ale na wiosnę zawsze mnie nachodzi aby sadzić coś nowego i koniecznie zaczynając od nasionek.

Kasiulka---masz nietypowe manie seksualne.Walić "z dyni" w ramę łóżka podczas :589: to dopiero coś.

Mery---ja też prenumeruję TD.A od kiedy masz prenumeratę?

Joachim trzecią noc z koleji spał 3 godziny.Resztę spędził na zabawie i ćwiczeniach głosu :-D Teraz odypia...

My dopiero dziś zaczynamy jeść pierwszą zupkę.

Jola --dawaj znać jak zdróweczko Hubcia???

Właśnie się Skarb obudził...

Awatar użytkownika
felicity001

16 mar 2007, 12:03

chloe2, ja nie dostalam zadnych zdjatek. Moj mail: felicity001@o2.pl

My tez pewnei pojdziemy o 14 :-) bo czekam na przesylke...

Awatar użytkownika
Reeni
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

16 mar 2007, 12:07

:ico_tort: Dla Jasia Riterki :-D

Felicyty, ja chyba zacznę wprowadzać, bo to było zalecenie na piaty miesiąc, po prostu zacznę w szóstym, rany jak to brzmi to juz niedługo szósty :ico_szoking:

Awatar użytkownika
chloe2
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

16 mar 2007, 12:20

felicity, już się poprawiam :-D

Awatar użytkownika
Kasiulka28
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

16 mar 2007, 12:23

ELU a ja tam jestem z Ciebie bardzo dumna!!!!

Dziewczynki poddaję się............. nigdy nie przeczytam zaległych stron. Młody znowu marudzi.... wychodzi na to że z tymi ząbkami to jest największym symulantem na forum :ico_oczko:

SOSNA, MERY proszę nie nabijajcie się ze mnie że walę gafy ale starałam się i znowu wymiękłam :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-03-16 ]
Dla Jasia RITERKOWEGO :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

ANETA nie miałam na myśli tej "dynii" z HIPPa :ico_smiechbig:

Uciekam gotować dla Młodego i dla nas. Pa

Awatar użytkownika
felicity001

16 mar 2007, 12:31

chloe2, juz dostalam - dzieki - uwielbiam ogladac dzieciaczki :-)

Reeni, mi z kaszkami sie nie spieszy, bo mala na mleko ma baaardzo duzy apetyt...ja wole ja zachecac do warzywek - bo z tym gorzej :ico_oczko:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”