Cześć dziewuszki :)
Nie odzywałam się, bo musiałam odreagować dwa dni wesela. To jednak dla mnie trochę za dużo, dlatefo wczoraj-trzeci dzień już sobie odpuściliśmy
Ja sobie kupiłam w sobotę spodnie ciażowe w rozmiarze S
te ciązowe ciuchy są jakies wielkie, w normalnej rozmiarówce nosiłam M, a ta ciazowa Eska jest dla mnie za duża troszkę (i to wcale nie w brzusiu tylko w udach i tyłeczku)
coffe, nie martw się brakiem tallii!! Ona do Ciebie wróci po porodzie.ja mam taką urodę niestety, że natura nie dała mi wcięcia w talii i muszę z tym żyć
I jakoś żyję
Brzuszek rośnie mi ładny i wszyscy mówią, że pięknie wyglądam w ciąży (aż miło się robi na serduszku
)
Wczoraj byłam u gina i nawet usłyszeliśmy tętno przez chwilunię!
Ale tak się ucieszyłam, że ścisnełam bzuszek i dzidziuś się skulił i juz nic nie było słychać
idę na USg za 3 tygodnie to w końcu zobaczę swoje maleństwo, czy już dużo urosło i czy wszystko dobrze
Narazie wyniki mam dobre, WR ujemne, ale ciśnienie coraz niższe (90/50).Lekarz zaczyna się obawiać o przepływ krwi przez łożysko i kazał mi rano pić kawusię, a wieczorem lampkę czerwonego wina
niezłe zalecenia co
Wracam tez do magnezu, bo skócze wróciły, za to odstawiam duphaston nareszcie! Moze moja cera wróci do normy
A co do witaminek to ja biorę feminatal od początku i ne mam żadnych efektów ubocznych!
buziolki kochane!
[ Dodano: 2007-09-04, 14:45 ]Dziewczynki piękne brzusie!!!!
normalnie kwitniecie