Awatar użytkownika
paulina1978
Już śmiało chodzę po forum!

05 wrz 2007, 14:49

a ja kochaniutkie wpadam zeby sie pochwalic moja wczorajsza sesja zdjeciowa :-D narazie tylko kilka fotek ale z duuuuuuuzym brzucholem he he:

http://www.annapawleta.blogspot.com/

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Olciiaa
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

05 wrz 2007, 19:02

Asiula mam to samo!! Moje dziecie nie chce spać i ciagle marudzi sama juz nie wiem co jej jest. Przybrała przez ostatnie dwa tygodnie 350 i waży 5 kg wiec raczej dobrze. Ale skąd ten brak snu i marudzenie to nie wiem! A twoja córcia ile teraz waży?

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

05 wrz 2007, 21:18

asiula, Olciiaamam nadzieję że skończą się Wam już wkrótce problemy z Waszymi maluszkami. Trzymam mocno kciuki żeby było coraz lepiej
paulina, boskie zdjęcia. Strasznie mi się podobają :-D Powiedz mi miałaś wcześniej doczynienia z tą fotograf ?? Pytam bo szukam fotografa na nasz ślub :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
paulina1978

05 wrz 2007, 21:27

to jeszcze wam wrzuce cala prezentacje z tej sesji zdjeciowej ale uwaga ja sie poryczalam jak to ogladalam he he :-D :

http://annapawleta.com/paulina/index.html

Aga26 to jest moja kolezanka, ktora nam zdjecia robila. Ja ja naprawde polecam. Jesli chcesz zobaczyc jej fotki to tutaj masz jej strone internetowa: http://annapawleta.com/ i jej bloga: http://www.annapawleta.blogspot.com/. Tam sa jej zdjecia i jest do niej kontakt. Jesli masz ochote mozesz do niej napisac. Ja napewno bede chciala zeby porobila nam fotki jak sie malutka urodzi bo zdjecia robi przesliczne :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
maryyann
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

05 wrz 2007, 23:57

Witam! :)

Dawno nic nie pisałam.

Paulina śliczne zdjęcia. Fajna pamiątka takie fotki z brzuszkiem mieć :)

Dobrej nocki życzę.

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 wrz 2007, 07:11

Hej, hej!

Jestem ze Skoczowa :-D uczę się w Bielsku!

Nie wiem czy po 7 miesiącach od porodu się znów nie zafasolkowalismy z mężem :-D więc jeśli co 20.09 się nie pojawi okres to robie teścik- myślę, że pokaże mi już coś niecoś!

Fajnie, że jest taki wątek!

[ Dodano: 2007-09-06, 07:13 ]
Że ja dopiero teraz wyczaiłam ten wątek ...gapa ze mnie!

Pozdrawiam serdecznie i będę zaglądać!

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

06 wrz 2007, 08:58

Cześć Małgosia. Pisałyśmy ze sobą na starym forum jak jeszcze obie byłyśmy :ico_ciezarowka:
Czekam na wieści po 20 września. Mam trzymać kciuki żeby były || ??
A wogóle Twój Wojtuś jaki już duży jest :ico_szoking:

paulina, chyba sobie też zrobimy sesję tylko że już we 3 :-) Jeżeli nam się spodobają fotki to najprawdopodobniej weźmiemy ja na ślub :-) Chcieliśmy brać Ciszka ale on taki troszkę oklepany jest i robi ładne zdjęcia ale takie pozowane, typowe. A Twoja koleżanka fajne robi te zdjęcia. Podobają mi się :-D

Awatar użytkownika
paulina1978

06 wrz 2007, 09:13

witajcie dziewczyny!!
Malgosie szczegolnie ty witaj wsrod bielszczanek no i oczywiscie mocno kciuczki trzymamy za dwie kreseczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

alez wy wczesnie wstajecie :ico_olaboga: ja sie ledwo z lozka sciagnelam bo przy takiej pogodzie to bym mogla tylko spac i spac. zaraz ide sobie zrobic sniadanko i dobudzic sie do konca bo narazie to moge straszyc swoim wygladem he he :-D

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

06 wrz 2007, 09:20

paulinka, Ty się ciesz tym że możesz jeszcze długo spać i korzystaj z tego bo niewiele czasu Ci już zostało :-) Jeszcze troszkę i też będziesz tutaj zaglądać z samego rana :ico_oczko:

Och czasem to bym się z Tobą z chęcią zamieniła, zwłaszcza w taką pogode. A moja Emilka czy pogoda za oknem czy nie to i tak wstaje koło 6. Z tym że pobawi się gdzieś do 8 i znowu idzie spać, cwaniaczek :ico_oczko:

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 wrz 2007, 09:33

Czekam na wieści po 20 września. Mam trzymać kciuki żeby były || ??
Ja sama nie wiem ..mam obawy czy dałabym sobie rade z dwoma bobasami tak jeden po drugim ale płakać bym nie płakała ...przecież dzieciątko ukochane bym w sobie nosiła! Ale gdyby nie to w sumie bym nawet wolała ...więc czekamy ...ale ja nie mam bladego pojęcia czy jestem czy nie...no zobaczymy!

Co sądzicie, mogę być w ciąży czy nie: Okres miałam (I po ciąży) 16.08 a kochałam się z mężem 13 dnia cyklu do środka ... Przed ciąża moje cykle były 30-32 dniowe a teraz to nie wiem, bo to pierwszy okres ... :ico_noniewiem: Co sądzicie, mogę być w ciąży czy nie...mi się zdaje, że tak!

Twoja pociecha tez już duża ...no leci ten czas, leci nie ma co ...

paulina1978 Moje dziecko już o 4:30 wstało i nie miałam wyjścia, potem mały spać o 6 poszedł no a ja już ubrana byłam, posprzątane miałam więc zasiadłam przy kawusi przed komp ...

Wróć do „Pozostałe”