sensibel, kochana fajnie ze chociaz Ty zaglądasz bo nie ma z kim pogadac
Umnie ok czasami mnie troche pobolewa brzuch tak dolem ale to są takie lekiie bolesci jak na @ .A co z dzidzią to bede wiedziec w srode 5 wrzesnia bo wtedy jade do kliniki Prosze Was trzymajcie mocno kciuki
Cześć dziewczyny Mam termin na 3.03 i postanowiłam przyłączyć się do was Mam nadzieje że mnie przyjmiecie Siedzę w domu i bardzo sie nudze więc czas spędzam przed kompem.Pozdrowionka
Ania23, fajnie ze dolączylas do marowek bedzie nas wiecej
Witaj serdecznie no pewnie ze jestes przyjeta
ja tez siedze w domku i sie czasami nudze
jutro znow jade do kliniki trzymcie kciuki odezwe sie jak bede w domku
pozdrawiam Wszystkich serdecznie
Dzięki Życzę powodzenia Dziewczyny to jest moja druga ciąża,pierwszą poroniłam w 10 tyg.Dwa lata temu. Początki tej ciąży też nie były wesołe,od 6 tygodnia leżalam w łóżku, pojawiły sie plamienia.Dopiero od tygodnia moge chodzić Dzidzia jak narazie dobrze sie rozwija ,ale nadal sie boje.
Aneta 30, kciuki trzymamy i mamy nadzieję, że powrócicie cali i zdrowi Ania23, trzymaj się, nie przemęczaj i najważniejsze - bądź pozytywnie nastawiona a wszystko będzie dobrze
Aniu, ja się cieszyłam jak wkońcu mogłam wskoczyć w spodnie ciążowe, bo przez pierwsze 5 m-cy wogóle nie było brzuszka widać to teraz z Ciebie prawdziwa ciężarówka
Witam juz jestem
Powiem tak w skrucie ginekologicznie jest Ok a usg tez jest dobrze lekarka powiedziala ze na tym etapie ciazy dzidzus rozwija sie prawidlowo i machal do mnie raczką Cukry tez sie ladnie unormowaly