Jestem! jak dobrze wstać...skoro świt!!!
Ja co prawda bez kawy...ale już po śniadaniu!
Kurczę, to moja dziś nie różni się od majowych koleżanek i kolegów..jedzenie co prawda tylko o 3 i 6...uf...więc ja troszkę lepiej się czuję!!! no u nas trzeba już przepalać papierem na razie, ale trzeba bo chłodno. A my też zmarźlaczki...Hania ciągle zimna...i się ubieramy jak szalone.
Troszkę z nią chyba lepiej, choć z jedzeniem to porażka...ja już z cycków to nic nie mam...A dziś młoda nawet mojego z butli nie chciała...?

może się spodziewała paszy??? nie wiem. No coś jej odbiło z jedzeniem, ale nie wiem co. Wkurza mnie to strasznie, bo zawsze łądnie jadła, a teraz butla to dla niej koszmar...Bynajmniej ja tak czuję.
Leżała sobie na macie, nawet ładnie się bawiła. Wreszcie zaczyna łapać zabawki. Teraz się buja w huśtawce i chwila spokoju!
Chciałam iść do laryngologa...ale trzeba mieć skierowanie...I przyjmują tylko 15pierszych osób! a reszta dopiero na listopad

No można prywatnie...ale 50zł!!!

bez przesady! poczekam, jak nie będzie poprawy to idę po skierowanie. Łaski nie robią do cholerki!
Wiecie co ja mam w domu? istny sajgon! jak J wróci z roboty, to już sam zapowiedział dzien sprzatania...A ja piorę...znów kilka pralek się nazbierało...
Lecę..obejrzeć te zdjęcia
Sikorów
A!
Massumi na prawdę nie wiem, czego chcesz od swoich włosów! masz taką fajową grzywę!!!
Gosiano to troszke jakbyś stawała się ciocią??? hehehe...to musi być dziwne uczucie. sama to przeżywałam, jak mój były brał ślub...jakieś dziwne kłucie...
[ Dodano: 2007-09-06, 11:24 ]
Patrycja.le odpisała mi na GG to się dzielę nowinami
Hej! Mamy tutaj takie małe problemy i z mieszkaniem i samochodem ale powoli sie wszystko prostuje wiec mam nadzieje ze bedzie oki :) Dzieki za troske mam nadzieje ze niedlugo sie pojawie na tt ale na razie mam duzo latania