no Kinga to nie zazdroszczę tego maratonu @, mój okres naszczeście trał tylko 3dni tak by juz mogło zostać
Viollu to moze mała wycieczke sobie zrobisz na weekend do Wrocławia i sie spotkamy a w sprawie chusty to moze popytaj jakiś znajomych, moze ktoś ma to bys sobie mogła wypróbowac czy Milence sie spodoba
:ico_prezent: :ico_prezent: Witajcie Dzis mój kochany synus Kubus konczy miesiac !!!!!!!!!!!!!!! Z tej oto okazji stawiam pyszny torcik
CZESTUJCIE SIE I ZYCZE SMACZNEGO !!!!!!!
Zauwazylam ze moj maly szkrab to okropny nerwus..jak ni dostanei natychmiast piersi to tak krzyczy i sie robi calusnienki czerwony slychac go chyba na pol osiedla <lol> a w nocy to chyba caly blok na nogi stawia ..a glosik to on ma niezly
[ Dodano: 2007-09-06, 14:52 ] Violu a jutro twoja Milenka tez miesaic obchodzic bedzie
witajcie kobitki.
Ula piknik pampersa jest od 10 do 18. Wiem bo byłam i tam mówili że są do 18. A sam piknik polecam serdecznie.
Też mam chustę dla Natalii ale podobnie jak u Uli mała nie chce w niej leżeć.... Boję się że to był niepotrzebny zakup
Tak sobie właśnie myślę że dawno Małolaty nie było, nie wspominając już o Anuli........
a ja sprzedałam dziś nasz wcześniejszy wózek Milenki ( ten ciężki)
buziaki dla Kubusia ... :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
a na tą chustę już mi przeszło... juz jej nie kupuję...
oj Basiu to rzeczywiście sie wymęczysz,....
ja nocki mam super...Milena spi od 23 mocnym snem... ale w dzień kiepsko...nic zrobic nie mogę, bo Milena śpi po 10-15 minut...najlepiej jej się spi w moich ramionach...ale wtedy to juz zupełnie nic zrobić w domu nie mogę...
[ Dodano: 2007-09-06, 16:22 ]
rzeczywiście Małolaty dawno tu nie było...
a Anulaf pewnie wygrzewa sie na ciepełku....fajnie ma...
Ula to miałas fajnie tylko 3 dni, a ja 3tyg. ale na całe szczęście nie było bolesne tylko po prostu taki podobny ból w podbrzuszu, bo w sumie tego się nie da pomylić z niczym innym
Basiu Jasio śliczny chłopczyk Tak słodko wyglądacie
Violu ja co któryś dzień mam taki z Elizą, że ciągle tylko na rękach by chciała być, ale ile można ręce odpadają przy moim 5kilowym klocuszku Ale Ona jest bardzo ciekawska duszyczka i chce wszystko okukać
Szkoda, że u mnie nie ma tego pikniku pampersa bo z miła chęcią bym się wybrała
Violu najbliżej mamy do siebie
No ciekawe co tam z małolatą ja niestety nie mam do niej numeru. A Anula pewnie maluje tapetuje itd.
Hej dziewczyny
U nas pogoda super.Nei ma slonca ale cieplo tylko noce brrrrrrrrrrrr.
Dzis troche latalam bo mielismy odwiedziny a mala taka spokojna.ONA W TAKIE BRZYDKIE POGODY TO BY TYLKO SPALA JAK MAMA.
Violu super rzeczy ja tez myslalam nad tym 4 Super rzecz No anula to o nas zapomniala
[ Dodano: 2007-09-06, 19:37 ]
Buziaczki dla Zosi i Kubusia