Cześć dziewczyny!!!!!!!
Gabrysiu kurcze 17 września, to już niedługo, faktycznie po takiej przerwie w pracy to ciężko do niej wracać!!!!!!!!!!!!!
Kamelek ja daje cały słoiczek obiadku!!!!!!!! Córunia prześliczna!!!!!!!!!
Mój synus też juz namiętnie wkłada stopy do buzki
Kari ja też nieraz mam wszystkiego dość, niera to siedzę i ryczę, ale jak popatrze na
Oskarka to myslę, ale mamę slamazare i sie biorę w garść!!!!!
Karina pewnie przechodzi taki okres buntowniczy, miejmy nadzieje, że jej przejdzie!!!!!!!! Jeśli chodzi o tatuaż, to przemyśl to dobrze, bo to na całe życie, ale jak Ci się podobją tatuaże to zrób!!!!!
Bałaganem się nie przejmuj, ja mam to samo, jak mam coś zrobić w domu to zanim to zrobię to mijaja 2 dni
Super że synuś w chodziku bryka, wiesz co ja szczerze mówiąc też mu chciałam już kupić, bo mój synuś też jest bardzo sztywny, jak go biorę do siedzenia to on od razu na nogi cmyk i się spręzynuje do góry i na dół i trzyma się na naogach dość silnie, a jak sidzi np na kolanach to plecy trzyma prosto!!!!! A taki był na początku leniuszek!!!!!!!
IM mój raczej nie pluje jedzonkiem, po prostu musisz przeczekać, widocznie twojemu dzieciaczkowi na razie wystarcza samo mleczko!!!!!!!
Kolka za wagę dla niuni!!!!!!! Fajnie musiało to wyglądać jak się cały czas hihrała, śmieszka z niej!!!!!!!
U nas ostatnio teście to też temat tabu, jak coś powiem to mój się obraża, a kij mu w oko!!!!!!
Kasi.k dobrze że ładnie przybrała i to po takich przejściach, to naprawdę sukces
Co do szczepionki to troche mnie przeraziłaś, przecież w licznych krajach to szczepienia obowiązkowe i tyle dzieci je mają, tylko że w przypadku
Viktorii to pewnie się obawiasz wszystkiego, może faktycznie z niej zrezygnuj!!!!
Hektorka Kamilek super chłopak, jak ypija tyle to znaczy że mu starcza, mój synuś też długo malo pijał, a teraz jest inaczej!!!!!!!
Katrin synuś rośnie na przystojniachę, dobrze że dałaś nowe zdjęcie, bo mało go pokazujesz
No i w końcu pokazałaś wiekopomne zdjęcie w wiadrze, kurcze, ale śmiesznie to wyglada!!!!!!!!!!
Agi kurcze bidulka tak sie męczyła po szczepionkach
Wagą sie nie przejmuj, tak przybiera i koniec, każde dziecko jest inne, głowa do góry!!!!!!