cześć piękne!
a gdzie kasia?????????
niech ci Bóg w dzieciach wynagrodzi dobra kobieto

a koleżanke kopnij w tyłek...koniecznie
Gosia wątek z supermenem świetny

szkoda troche, ze ten murarz tak zwleka, ale może nie ma tego złego c by na dobre nie wyszło, kiedyś czytałam, bo przeciez też myśleliśmy o chałupie, ze dawniej budowało sie na jesien fundamenty, a na wiosne reszta, wszytko sie odstało i nabrało mocy urzędowej

a budowanie za szybko domu narusza w jakis tam sposób jego konstrukcje, więc sie nie martw, aha, i te "domy na szybko" podobno łatwo pękają, tzn. na ścianach są peknięcia, bo fundamenty sie ruszają, czu cóś takiego
Julie udanych wkaacji z rodzinką
Jasnie Pani ale chusta wypasiona

gratuluje, bo ja bym wiązania nie opanowała

twój mąż ma ADHD...hmm, klate ma całkiem, całkiem z tego co pamiętam...podeslij mi go na nauke
Martusia chyba tez bym nie szczepiła

dobrze, ze dziewczyny napisały, ze to ty jesteś na zdjęciach, bo już myślałam, ze jakaś laska podrywa Franczeska

wyglądasz świetnie
Ilonka jestem zawiedziona...dlaczego Vinee nie ma na zdjęciach żadnego nakrycia głowy?
Madziorka ty powinnaś zostać twarzą jakiegoś sklepu...może tk maxx?

jestem pewna, ze na dniach ci to zaproponują

jak siostra, chodzi z tobą na zakupy? czy sie oflagowała i i strajkuje przeciwko łażeniu po sklepach?
Sandrusia oj ja też nie lubie dentysty, ale czasmi trzeba, ja byłam 2 lata temu

ale zrobiłam full wypas, no bez wybielania

chyba tez pójde, bo tak czuje, ze mała dziureczka jest w 6.
Agniesia super fotki, miło cie zobaczyć
Emilka kurcze, lepiej wyślij męża do lekarza, będziesz pewniejsza, co i jak, a może wcale nic mu nie jest, życze zdrówka
czy ja pisałam, ze mam jutro wesele?

zdjęć nie wkleje bo ide w tym samym, klon po prostu
[ Dodano: 2007-09-07, 20:03 ]
Felunia lenka je jednego tego lizaka na dzien, czasem wcale, ale mam w pogotowiu :ico_oczkoe ogóle to gorzej zasypia i tak mi jej tak mi jej troche szkoda, bo chyba to nie byl jeszcze czas na odstawienie smoka, juz jej teraz nie dam, ale czuje, ze jej sie tęskni

może te zęby chociaż będzie miała proste