Bozenka74 życzymy zdrówka i miłego odpoczywania, chociaz dobrze wiemy że to nie łatwe. :ico_prezent: Trzymaj się dzielnie a rodzinka niech pomaga
Ale duży ten Twoj chlopczyk faktycznie, a mój maluch to widać taki średniaczek bo w 31 tyg wazyl ok 1600g.
Wczoraj na szkole rdzenia był cały poród omawiany - jestesmy z męzem oboje przerazeni KOSZMAR JAKIS to jest no ale coz nikt nie mowil ze bedzie łatwo.
KOSZMAR JAKIS to jest no ale coz nikt nie mowil ze bedzie łatwo.
to tylko tak strasznie się słucha w rzeczywistosci nie czuje się tego wszystkiego a jak złapią skurcze parte to juz czas leci jakby go ktos gonił i nie pamieta się tego ile czasu to trwało. Będzie dobrze.
Hej dziewczyny
Wczoraj byłam na badaniu usg4d,widziałam buziunie mojej córeczki
Lekarka oglądała również nereczkę,i mówi,że poszerzenie jest minimalne i mam się tym nie martwić.
Majeczka waży już 2300 a to 34 tydz Duża dziewczynka będzie.
A ja wczoraj byłam u siostry i przeszłam wstępne przeszkolenie hihi. Pierwszy raz miałam malutką na rękach i wcale nie było tak najgorzej nawet nie marudziła. A tak sie tego obawiałam, no i widzialam pierwszy raz kąpiel malucha. Nie taki diabeł straszny
22540MONIKA, nie mam żadnych objawów jeszcze,byłam juz raz w szpitalu bo mały chciał wyjsć ale go zatrzymali i teraz chodzę z rozwarciem na 2cm ale nic sięnei dzieje jak narazie i oby nie działo jeszcze do połowy października