Witajcie !!! My dzisiaj bylismy u lekarza w poradni ryzyka okołoporodowego i wszytko z Pawełkiem ok. Pani doktor byla nim zachwycona tak ja zaczepial ze glowa boli ciagle musiala do niego mowic bo inaczej zaraz do niej eeeee.
JUtro idziemy do poradni neurologicznej a wczwratek an szczepienie zalatany tydzien mam. Dzisiaj kupilam jzu miesko na urodzinowy obiadek Pawełka.
No i wiecie co dzisiaj w autobusie jak jechalam do lelekarza to taki mlody chlopak mnie podrywal i chcial sie ze mna umowic bylam poprostu w szoku. Stweirdzilam ze to chyba efekt odchudzania
Pawwełek tez jest ostatnio marudny jak mu cos nie pasuje to potrafi sie zanosic od placzu a ja wtedy nie zwracam na niego uwagi i od razu jest spokoj. Z wstawaniem w nocy tez proboje odwlec ale on zaraz tak zalosnie placze ze nie potrafie do niego nie wstac.
a i jeszcze musze isc do fryzjera szok ile ja mam w tym tygodniu zalatwiania. No nic teraz spadam konczyc zupke kalafiorowa potem zajrze
[ Dodano: 2007-09-10, 12:35 ]
Justysiu jesli chodzi o zdjecia to chyba ty mi mialas jakies przeslac na meila jesli dobrze pamietam?