Witam wszystkie Marcówki !
Ja mam termin na 23 marca - dziś 11t i 6 d.
Trochę mnie brzuch pobolewa, nie miałam mdłości. Od paru dni rozpiera mnie energia, najchętniej bym coś wyremontowała, posprzątała, pokupowała mebelki i czekała na przybycia maluszka. Oczywiście robię wszystko, powoli ale rękami męża )
13 września idę na drugie usg, gin powiedział że najważniejsze.
Koniczynko, to i my Ciebie witamy.
Tak - mam również termin na 23 marca.
[ Dodano: 2007-09-07, 23:41 ] Kto wie dlaczego na suwaczku wyszedł mi o jeden dzień mniej ciąży? wpisałam termin na 23 marca. Pomocy bo ja nie rozumiem.
Witam nowe marcoweczki Koniczynka, i1mama5, fajnie ze jest nas wiecej
A mnie dzis od rana tak boli glowa ze juz nie umie wytrzymac
Koniczynka, mnie sie tez termin przesunąl na 23 marca wiec jestesmy juz 3 na ten sam termin
dziś poczytałam o przezierniści karkowej... mało się popłakałam... jak czytałam to ciągle coś byo nie tak, już zaczynam się nakręcać i myślę o usg... idę 13/09, byłyście już na tym usg ??? chyba lepiej nie myśleć i nie czytać bo nie możemy sie denerwować
Ile jest marcówek 2008 ???
pozdrawiam
[ Dodano: 2007-09-09, 23:00 ] nie wiem jak wkleić suwaczek
Koniczynko nie czytaj tyle bo nerwicy się nabawisz. Mój mąż dziś przyniósł kartę ze szpitala i jak przeczytałam: ciąża zagrożona poronieniem itd. to ciary mi przeszły i od razu wszystkie wyniki chciałam sprawdzać w necie ale powiedziałam sobie STOP.
Ja leżakuję w domu..nie będe komentować tego jak jets ciężko..
Byłam na usg: wszystko z baby ok, przezierność też.
Witam
vieta, kochana jestes bardzo dzielna trzymam kciuki
Koniczynka, ja mialam juz te usg robione kochana nie czytaj bo to nie pomaga a jeszcze bardziej doluje Ja wiem co ja przechodzilam jak sie naczytalam,ale powiem Ci szczerze nie warto czytac bo puzniej sie doszukuje co moze byc nie tak
Wiec glowka do gory trzymam kciuki
emilia7895 pisze:Nosicie już jakieś ubranka ciążowe
ja nadal chodze w spodniach jak dotychczas nie musze zakladac ciazowych bo ieszcze sie w swoje ciekawe jak dlugo bede miala tak ze bede sie miescic w swoje ciuszki
No i gratulacje ze z dzidzisiem wszystko dobrze