Kelly Gratuluję ząbeczka
!
My już jednego mamy a drugi się już przebija!
Ja jestem Koziorożec, Tomek Waga!
Asiam Dobrze, że przestałaś się zamartwiać... aco ci przyszło wogóle do głowy, że to rak !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdjęcia Ale się wnerwiłam: ktoś- nie wiem kto- poskarżył się adminowi na moje zdjęcia i musiałam zmniejszyć ...
niby za duże czy coś ... ale widzę, że Wy macie podobnej wielkości i nie musicie ...ciekawe kto był taki uprzejmy i mnie tak załatwił ... trochę mi się przykro zrobiło jak dostałam wiadomość na PW, że jak nie zmniejszę to mi je usuną ...tak patrze na TT i widzę, że większość dziewczyn ma duże zdjęcia..to dlaczego ja nie mogę??
Magdzinka Mi się podoba bardziej pierwszy ale drugi tez jest śliczny! Mam nadzieję, że wszystko się poukłada tak, że wybudujecie swój wymarzony domek!
Mamcia Czasami ma się gorsze dni i może szwagierka też tak miała? No ale wiesz, nie każdy lubi rozpieszczać nie swoje dzieci ...tak jest i tyle!
Ale bardzo nie ładnie z jej stroni, bardzo!
Ach te kłótnie!
Karolas, Magdzinka, ML Mam nadzieje, że choróbska nie zawojują Was całkiem, dobrze, że już lepiej...! Zdrówka życzę!
Iza Będzie dobrze, i zobaczysz, że uda sie to co sobie wymarzyłaś i mieszkanie nie zając nie ucieknie... Głowa do góry!
Mirelka wyzdrowieje ... i będziecie szczęśliwi we własnym M !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kajunia Witaj kochana!
Buziaki dla 7 miesięczniaczka z 10 lutego ... GRATULACJE! [ Dodano: 2007-09-10, 17:24 ]Dziewczyny Dziękuje za życzonka dla Wojtusia!
Jedzonko Dziś zgodnie z poradnikiem BoboVity podałam małemu zupkę z ryżem, marchewką i mięskiem z króliczka! Smakowało!
[ Dodano: 2007-09-10, 17:27 ]Kajunia25 pisze:chyba jestem zadowolona
choć trochę tęsknię za tą bliskością...
Też to tak odczuwam ..ale jestem zadowolona, choć taka czułoska mamy i smyka była rozczulająca...