Dobrydobry.
Moj Mały Budzik sie rozregulował. Przesypiał juz nocki elegancko, a dzis
A dzis szok.. NAwoływał o jedzenie o polnocy! Nie wiem czy to przypadkiem nie przez szalenstwa lozkowe rodzicow, hehe.. Bo wczoraj z Krzysiem stwierdzilismy ze zafundujemy sobie jakis super sexik. I wyciagnelam czarna sexowna bielizne, zapalilismy swieczki o zapachu czekolady.. I było suuuper
No a potem juz super nie bylo, bo Miska trzeba bylo nakarmic. Wybałuszył swoje oczyska, rozdarł sie na całe gardlo i... czar namietnosci prsył hihi
Ale to pewnie moja wina - bo ja glupia baba- bylam sama w domu i wykapałam go o 19:40
specjalnie zeby sobie obejrzec m jak Milosc.
No glupia,glupia baba.. I masz babo placek - stało dziecko, bo je rozregulowałam. I o.
A dzis wykanczam prace i jade do psorka ja oddac. Mam nadzieje,ze jakos przejdzie i nie posadzi mnie o plagiat - a mogłby mogłby
hehe..
Zaraz bede ujezdzac odkurzacz, pozniej zelazko
i
a potem błoga chwila sam na sam z
...
No wiec co? Do roboty!
Alinko - bombowe te foteczki z włosami! hihi
Madzia- Aleee Ci Marcinek rosnie. Super! Oby tak dalej - tylko zeby nie rosł tak cały czas,bo sie skonczy na 3 metrach hihi
Jasnie Pani - wspolczuje.. Ja to nie wiem cojest grane. Pokico, Krzys takij jaj mi nie robi.
Kamilko! Co do tych aukcji! Wchodzisz na
http://www.imageshack.us/
Tam wybierasz sobie zdjecie jakie chcesz wkleic na stronke, klikasz host it! i wyskakuje ci strona z linkami.Tzn z hasłami do wklejenia. I kopiujesz to, co znajduje sie w okienku NA DOLE for websites.
Wchodzisz na aukcje ktora sobie tworzysz, masz to okienko gdzie wpisujesz tekst itam u gory nad okienkiem masz zakładki:Edytor wizualny, edytor html. Wchodzisz w html,zjezdzasz na samiusienki dół tekstu i w ostatniej linijce robisz tak:
< BR > ...( ten kod skopiowany...) < BR > - oczywiscie bez spacji. Klikasz w edytor wizualny isprawdzasz czysie udało.
No. Mam nadzieje, ze jakos do tego dojdziesz i ze dosc jasno wytlumaczyłam hihi
Trzymam kciuki!